Filter

We hebben de kerstkaarten goed ontvangen, waarvoor dank.

Onze ervaring was goed.

snelle afwikkeling van de bestelling

Ik heb het boekje een Zegenwens voor jou besteld maar het is er nog niet van gekomen om stukjes te lezen. Alleen doorgebladerd. Heb eerder al het dagboek dagelijkse broodkruimels besteld en dat is beslist de moeite waard

Mooie producten met een Schitterende boodschap

Bijzondere website met producten die je moed, hoop en kracht geven. Veel variatie, duidelijke site en snelle en nette levering

De levering ging goed en snel

Mooie website

Mooie website, makkelijk bestellen en snel thuisbezorgd.

Alles ging soepel.

Gebruikersvriendelijke website en snelle verzending. Producten zijn mooi.

Mooie producten

Naast de mooie kaarten nu ook een kussen besteld. Goede kwaliteit

Snelle bezorging.

Bestelling snel in huis, ondertussen goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Mooi product. Snelle levering

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Keurig verpakt.

Mooie boekjes

Mooie kaarten besteld, deze waren heel netjes verpakt en snel in huis gekregen. Fijn dat je christelijke kaarten kan bestellen.

Bron van inspiratie

Oerbrood besteld, nog niet uit, maar tot nu toe een bron van inspiratie. Fijn geschreven, echt uit het hart. Ik kom zeker terug voor meer.

Super ervaring opgedaan en zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier iets bestellen.

Alle boekjes waren met zorg ingepakt en ook de meegestuurde attentie ( zakje met prachtige tekstkaarten) was zo passend. We zullen zeker vaker iets gaan bestellen.

Goede service!

Bestelling gedaan, netjes geleverd! Mooie kaarten met envelop erbij gekregen! Mooie ketting met hanger!

De bestelling en levering gingen prima. Mooie producten.

Mooi en waardevol

Snelle levering Mooi kaartjes Waa Waardevolle boodschap

Snelle levering en in goede staat

Snelle levering en in goede staat

Dikke prima!

Ik wilde het kerstmagazine bestellen. Deze was niet meer op voorraad dus mailde ik met de vraag of er nog een nieuwe oplage kwam. Keurig mailtje terug dat ze weer op voorraad waren. Vervolgens kwam er een lege doos in mijn brievenbus zonder magazines. Weer gemaild. Al snel had ik ze alsnog in huis. Prima dus. Geen compensatie voor emotionele schade, maar hey het is oké! Haha ! Woon niet in Amerika !

Geweldige service

Het was weer een feestje om de bestelling te krijgen. Zo leuk ingepakt en de inhoud was in het echt nog mooier!

Cijfer 10

Bestelling was goed en op tijd bezorgd,. Er zijn veel verschillende varianten naar keuze. . Goede kwaliteit, Mooie tekst en afdrukking, in kleur zijn ze prachtig.. Perfecte maat voor een mini bid kaartje.

Snelle levering,fijn!

Goed,snelle levering

Mooi product

De bestelling werd snel geleverd en het product was naar wens.

Gekocht om kado te geven.

Ik vind ze wel duur.

Nieuwe zending gekregen

10 Dagen na de verzendbevestiging was mijn bestelling nog niet binnen. Na contact opgenomen te hebben met DBK kreeg ik een nieuwe zending binnen. Mooie service!

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL