Filter

Ik had boekjes met opwekkingsliederen besteld. Mijn bestelling was heel snel binnen, en alles zag er helemaal tip top uit. Mijn huiskring leden waren er ook heel blij mee. Ze gebruiken ze nu in ieder geval elke Zondag.

Prachtige kaarten ben er blij mee

Prachtige kaarten ben er blij mee. Bestel zeker weer.

Volle tevredenheid !!!

Mooie producten. Snel geleverd in een niet te onnodige grote verpakking.

Mooie producten

Leuk verpakt en prima levering

Uitstekende snelle service

Heel goed!

Fijn shoppen

Nieuwe oorbellen en ketting met hanger besteld. Goede communicatie over levering. Werden netjes bezorgd in een mooi doosje.

Goede ervaring, hoor.Geen problemen.

Goede ervaring.Prima.

Mooie kaarten.

Snelle levering van de mooie bestelde kaarten.

Perfect en op tijd geleverd

Goede en mooie spullen!

Mooie kaarten .En snelle bezorging . Gods zegen

Ik heb de ringenset en armband met bedels besteld en ben er erg blij mee. Echter had ik ook een bedel met kraaltjes besteld voor aan mijn armband, maar daar was het oogje te klein van, ik kreeg hem niet om de armband. Ik gok dat het een foutje is geweest, want het was een setje van 2, dus ik denk dat ze officieel bedoeld waren voor de oorbellen. Ik heb zelf van 1 bedeltje het oogje open gebogen, om mijn armbandje gedaan en weer goed dicht gebogen. De ronde bedel met de bergen paste wel goed.

Fijne service

Mooie website met veel keus uit christelijke artikelen Ik wens jullie goede zaken! Vriendelijke groet Lucie Vogel

Prima website, prachtig dagboek!

Ik ben erg blij met dit mooie dagboek! Heel bemoedigend en pakkende teksten en gedichten! Ik heb er veel aan!

Goed geregeld

Prachtige kaarten, snel ontvangen na bestellen.

Prachtig. Materaal

Mooie kaarten om een ander mee te verrassen. En mooie Bijbelteksten er op

Prachtig product

De poster is heel mooi! Hangertje ketting vond ik te klein

Ketting snel in huis

Heb een ketting besteld voor het bedeltje wat mijn dochter had gekregen. Helaas weinig keus meer omdat alles uitverkocht was. Maar uiteindelijk toch de iets kunnen kiezen en deze was snel in huis

Mooi materiaal, goede service

Ze verkopen mooie dingen. Goede kwaliteit. Snelle service.

Fijn

Goed gejolpen na telefonisch overleg Leuke spullen !

Mooi sieraad!

Het sieraad gaat niet meer af, zo mooi is het en blijft het! Dank je wel voor de service, leuke verpakking en de diepere betekenis!

Prachtige kaartjes

Hallo, De kaartjes heb ik gebruikt als afscheid voor bewoners in het verzorgingshuis waar ik werkte. Ik had op ieder kaartje nog een tekst geschreven. Bijvoorbeeld het kaartje met “mooi mens” heb ik aan een vrouw gegeven die halfzijdig verlamd is . En de tekst die ik daarbij zelf op het kaartje heb geschreven is:”Schoonheid komt van binnenuit “. Het was mooi om te zien dat een paar bewoners geraakt werden door de teksten en even moesten huilen. Maar ook door het kaartje werden bemoedigd . Dank jullie wel voor de mooie kaartjes. En ik dank God voor de zegen die Hij jullie geeft en jullie artikelen. Groeten, Helga van der Rhee

mooie kaarten in een mooie webshop!

altijd wat te vinden wat van toepassing is, snelle levering, altijd keurig in orde

Ontzettend leuk verzorgd cadeautje voor jezelf!

Veel plezier van de oorbellen en de kaarten! Hartelijk dank voor de verzorgde verpakking! Maakt het extra Leuk!

Eerlijk en snel

Bestelling ging goed, snel en eerlijk. Er was een item niet leverbaar zoals in de shop stond en daar kreeg ik compensatie voor in de vorm van meer van iets anders. Heel netjes werd ik hiervan op de hoogte gesteld.

Supper leuk

Helaas was het beschadigd, maar heb al een nieuwe gekregen van jullie. . Dankjewel

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL