Snel geleverd, goed ingepakt en precies wat het moest zijn.

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Snel geleverd en zeer goed verpakt

geweldig

de yankee candle daar was ik al mee bekend maar de zeepjes nog niet en ik moet zeggen ze zijn heerlijk in gebruik en ze ruiken dan ook nog eens lekker ook ik ben heel tevreden met de aankoop

Alles top

Washimals zijn hier een stuk goedkoper dan bij andere winkels. Levering de volgende werkdag en een super blije dochter! Ik ben een tevreden klant!

Product goed. Levering goed.

Kwaliteit/prijs prima. Product was keurig

Snelle verzending en netjes

Mijn bestelling had ik heel snel in huis en was netjes verpakt. Er zat ook wat lekkers bij. Ik ga bij deze winkel zeker nog bestellen want het is heel goed bevallen!

Snelle en nette levering,goed verpakt

Netjes geleverd

Snelle service en netjes geleverd. Absoluut een aanrader

Goede service, persoonlijke aandacht en zeer snelle levering! En natuurlijk het belangrijkste,Top kwaliteit van het product!

Vlotte levering, super service!

Goede communicatie!

Slechte klacht afhandeling

Had een klacht over een blond Amsterdam bord. En kreeg allemaal smoesjes te horen Dit gebeurt niet als je rechtstreeks bij blond Amsterdam zelf koopy

Snelle goede levering

Snel bezorgd goed verpakt

Vriendelijke en snelle service En achteraf betalen mogelijk, bestel er zeker weer wat Toppie 10

Mooie spullen, heel erg goed verpakt en snel in huis. Altijd een lief handgeschreven kaartje bij je bestelling!

Snel geleverd , geweldig goed verpakt !

Prima relatiegeschenken

Speciaal voor mijn chauffeurs van de DPD

Super tevreden

Leuke producten en super snel geleverd ondanks de drukke feestdagen

Duidelijke site, goede communicatie en snel geleverd. (fijn dat de optie er is om het bij een afhaalpunt te leveren)

Helemaal Top

Doet wat er belooft word super service!

Snel en goed verpakt in huis

Ik had mijn bestelling op een dinsdag besteld en woensdag middag had ik het thuis. Wat een snelle service. En nog een leuk kaartje met een stukje chocola erbij was ook heel leuk.

Bijzonder tevreden over prompte en correcte afhandeling van bestelling

Steeds weer zijn we (83 en 86 j.)blij met de vriendelijk verzorgde zending en genieten elke avond van de verscheidenheid aan geuren, allemaal bijzonder aangenaam!

Super snelle levering

Mooi product en snelle levering

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Oftewel, duidelijke website met goeie info over producten. Je krijgt wat je besteld en daar wordt je goed over geïnformeerd. Ondanks drukte voor de kerst, het bestelde prima op tijd binnen.

Het was een kerstkado en zij vond het super

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam