Goed verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering. En mooie kaarten.

Snelle service!

Fijn dat je achteraf kan betalen. Werd snel geleverd en netjes verpakt!

Snel geleverd en goede prijs

Goede prijs en snel geleverd, super fijn dat de optie er is om het bij een afhaalpunt te leveren.

Keurig en persoonlijk ingepakt

Artikelen waren heel goed ingepakt met een persoonlijk berichtje.

Super, maar hoge verzendkosten

Gord

Zeer goed ingepakt servies. Zodat het niet kan breken.

Jammer

Altijd heel erg tevreden over Swietarts geweest, tot nu vandaag. Werd een beetje afgekat aan de telefoon omdat er zoveel bestellingen zijn. Blijkbaar is het druk hebben met bestellingen een reden om minder klantvriendelijk te zijn. Vind dat jammer want ik heb regelmatig bij Swietarts besteld en heb dit nooit eerder meegemaakt. Ik beveel ze nog steeds aan, omdat ik hoop dat ze iets met deze feedback doen.

Topper

Ik had stukken van de Blond Amsterdam Kerst-Editie voor-besteld begin November en was blij verrast toen ik een berichtje kreeg dat het onderweg was. Goed ingepakt, communicatie top, betaald via Klarna. Een aanrader!

Prima verpakt!

Bestellen gaat makkelijk, word goed op de hoogte gehouden over de levering. Keurig verpakt

Mooie snelle levering en het was goed verpakt Mooie prijs.

Super, ik ga vaker hier bestellen!

Super, goed en snel contact en snelle levering. Top service!

Super service

Super service

Mooie beker!!

Voor het eerst een bestelling gedaan. Keurig verzonden en heel snel binnen. Ga ik zeker vaker doen

DIt was mijn eerste ervaring met Swietarts en dan ook nog met een pre sale artikel. Hele duidelijke site en een goede service en het artikel kwam snel en goed verpakt binnen en wat het ook super leuk maakt dat er een handgeschreven kaartje bij zat en een kleine attentie. Ik ga zeker nog vaker bij Swietarts bestellen of langs. Ga zo door...

Uitstekende service

Geweldig goed verpakt en snel verzonden

Fantastische winkel

Super leuke winkel! Vlotte verzending en mega goed ingepakt!! Pakketje voorzien van een gezellig lekker chocolaatje! Hier ga ik zeker nog vaker bestellen.

Zorgvuldig

Netjes op tijd geleverd! Met een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Klantvriendelijke winkel

Prima communicatie over pre order Kerst Blond artikelen. Goed verpakt verzonden. Alleen kwam theepot met erg bekraste dekselknop. Na reclamatie kwam er per omgaande een nieuwe deksel, helaas is deze ook bekrast en met deukje. Dat is dan minder dat men dit niet controleert voor verzending. Jammer.

Snel en volledig geleverd

Leuk ingepakt met een kaartje(persoonlijk) En glaswaar goed beschermd

gewldig

netjes alles goed verpakt, snel binnen

De bestelde mok kwam keurig verpakt binnen! De doos zat vol met verpakkingsmateriaal om de mok te beschermen!

Snelle service, naar pre-order is mijn bestelling netjes geleverd

Prima !!!

Mijn hart voor de zorg mokken zijn super binnen gekomen wacht nu alleen nog op mijn kerstbestelling pre order 29 oktober gedaan … wacht met smart Gr evelien van dijk

Snel, netjes en persoonlijk

De bestelling kwam zeer netjes verpakt aan met een leuk handgeschreven kaartje. Helemaal top.

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam