Een top zaak

Het is altijd top voor elkaar als je iets bij Swietarts besteld .en mocht er een keer iets zijn dan wordt het prima opgelost. En krijg je een nieuwe toe gestuurd .

Snelle afhandeling en levering. Bestelling was goed verpakt met een leuk kaartje erbij.

Goede service en levering

Beantwoorden mailtje apje ook meteen

Super winkel

Fijn dat je een pre order kan doen. Product netjes verpakt! Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Super zeker een aanrader

Vriendelijke en snelle communicatie. Servies was super goed verpakt. Uitpakken een feestje. Zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Top!!

Vooral t chocopresentje vond ik superleuk om te krijgen en t kado papier dat ik besteld had is precies wat ik me er van voor had gesteld En snelle levering ook...DIKKE DUIM!!!

Wederom top!

Altijd super verpakt en een snelle verzending.

Geweldig!

Pakketdoos was behoorlijk beschadigd, schaal kapot. Contact opgenomen met SwietArts. Foto's gestuurd en nu al een nieuwe schaal binnen! Netjes verpakt met een persoonlijk, handgeschreven, kaartje. Echt top. Wordt met aandacht en passie verstuurd. Een echte aanrader om bij deze kadowinkel te bestellen!

Prima webshop

Duidelijke website, snelle levering en als er wat beschadigd aankomt dan wordt het direct opnieuw verstuurd, zonder dat je het beschadigde terug hoeft te sturen. Dikke 10 waard wat mij betreft en een echte aanrader!

Snelle levering en goed verpakt. Top

Een snelle levering en goed verzorgt kwam de zorg-beker van Blond Amsterdam bij ons binnen.

Snelle levering!

Een hele snelle levering, met een leuk kaartje en een chocolaatje. Dat zijn de leuke verrassingen :)

Super snel met persoonlijke touch!

Servies besteld dat met alle liefde was ingepakt en dus ook keurig heelhuids bezorgd werd. Lief kaartje en chocolaatje erbij. Hier zou ik zeker vaker bestellen!

Heel leuk om uit te pakken! Goed ingepakt en helemaal mooi.

Was zeer goed ingepakt en een feestje om open te maken. Verzending was i.v.m. pre order wat langer, maar daar kan verzender natuurlijk niks aan doen. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Top ervaring

Super snelle levering. Keurige track and tracé. Prima service

Gewoon super

Heel tevreden met de mails die ik kreeg voor updates over mijn bestelling. Verder ook leuk verpakt.

Vlotte snelle service

Snelle service KlantVriendelijkheid staat bovenaan Altijd goed ingepakt

Snel en netjes geleverd

Goed verpakt en snel geleverd.

Snel, netjes en goed

Voor het eerst besteld bij SwietArts. Spullen super goed verpakt in een stevig doos.

Geweldig.

Snelle levering volgens afspraak. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Leuke communicatie. Bij de levering zat een handgeschreven kaartje en een chocolaatje wat het geheel heel persoonlijk maakt. Klein minpunt had gevraagd een naam in de beker te laten zetten maar dat is helaas niet gebeurd en heb ik ook verder niets van gehoord.

Uitstekend!

Netjes verpakt en goede communicatie. Erg blij met mijn bestelling!

Beste website!

Ik bestel hier vaak mijn blond Amsterdam servies en in 1 woord het is echt top! Wat een fijne winkel zijn snel, goede service en vooral belangrijk dat het servies zo goed wordt ingepakt! Ik blijf hier zeker nog lang bestellen!

Snelle levering goede service!!

Keurig verpakt en op afgesproken tijd bezorgt

Besteld een mok met schoteltje van Blond Amsterdam. Goed en netjes verpakt....en een handgeschreven bedankkaartje erbij wat mij een persoonlijke behandeling geeft en met zorg ingepajt

Fijne en snelle levering!

Product is snel en netjes geleverd. Het ziet er precies zo uit als op de foto en voor een goeie prijs!

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam