Ontzettend vriendelijk

Ik heb een hele positieve ervaring met SwietArts. De mokken werden keurig verpakt met een leuk kaartje en een mini Tony Chocolonely chocolaatje. Ga zo door!

Ik had een knuffeldoek aap besteld voor mijn dochter. Ik kreeg een konijn. Contact gehad en ze stuurden mij een nieuwe op en ik mocht de verkeerd geleverde knuffeldoek houden. Wat een super goede service!

Okaissj

Sommige producten zoals de houten zeephouders zijn niet een geweldige uitvinding ...dus ha liever voor iets van steen , want dan heb je de beste keuze tegen een vochtige zeep . Voor de rest , top producten en de levering was snel , retourneren van ongewenste producten ook professioneel!

super sympathiek bedrijf

Deze Leuke mensen verzenden de bestellingen zeer vlot waardoor alles lekker snel binnen komt. Leuke overzichtelijke site met een goed aanbod en dit service. Een echte aanrader dus.

Hele snelle levering en goed verpakt. Ook er een lekker chocolaatje bij.

Altijd een uitstekende verzending

Elke bestelling komt keurig op tijd en servies wordt voetbalproof verzonden!

Super...

Ja hoor prachtig kado voor mijn schoondochter, en vlot in huis...

Goed verpakt en snel bezorgd

Heel tevreden

Groot assortiment met super snelle levering!

Ik was op zoek naar gebaksbordjes van Blond waarbij ik erachter kwam dat SwietArts een groter assortiment in producten heeft dan Blond zelf! Binnen een dacht kwam mijn pakket, heel goed ingepakt, binnen. Helemaal top!

Super service

Bestelling snel binnen. 1 stuk licht beschadigd, maar fantastisch opgelost en super snel ook. Vriendelijke medewerkers.

Super!!!

Ik bestel hier regelmatig zowel online als afhalen in de winkel. Ben altijd zeer tevreden. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Mijn laatste bestelling was online met servies. Het servies was goed verpakt en het pakket werd geleverd zoals aangegeven op de site. Ik vind Swietarts een aanrader!

Top service!

Prima producten, snelle levering en probleempjes snel en vriendelijk opgelost.

Fijne snelle winkel

De keuze is beperkt maar lekker duidelijk. En daar houdt ik van , anders kom je weer met teveel in huis . De automatische geurverspreider werkt top en ze hebben lekkere geuren voor de nacht . Overdag gebruik ik deze ook wel!!! En nu een vegan deodorant erbij gedaan ,perfecto helemaal tevreden . Ga zo door Sweet Arts !!

Ja, goed natuurlijk!

Mijn ervaring??? Maar ik heb toch pas een reactie gegeven? (Die was trouwens best grappig, vond ik zelf.) Of moet ik na elke aankoop reageren? Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Als ik over een paar maanden misschien weer iets koop, dan mag je me weer opnieuw vragen! Groeten van 10 Vorige ging trouwens over de overheerlijke Chocoladebikkels! En nu ben ik even klaar met 'stroopsmeren' hoor!!!

Snelle en goede levering

Wat ik besteld heb kwam snel en goed aan. Alles was met zorg ingepakt.

Prima !

Makkelijk te bestellen, goed ingepakt en lekker snel.

Netjes en snel verwerkte bestelling! Zeer tevreden!

Snelle service en breekbare spullen zeer netjes verpakt!

Heel netjes in gepakt zodat de bestelling onderweg niet stuk kan gaan

Top en snel geleverd

Voor het eerst bij Swietarts wat besteld. Dit is zo goed bevallen dat ik hier zeker nog een keer een bestelling plaats. Het pakket was snel geleverd en goed verpakt!! Er zat zelfs een bedankt kaartje bij met een kleine attentie, plus een spaarkaart. Ik ben zeer tevreden En raad deze site zeker aan!!

Mooi babyshirtje

Snelle levering . Goede informatie. Bezorgkosten aan de hoge kant

Snelle levering, goed verpakt, persoonlijk bedankje erbij, kortom een top ervaring!

Weer top verpakt

perfetto

spedito e arrivato in perfette condizioni

Super service

Snelle verzending super goed ingepakt lekker chocolaatje erbij niks op aan te merken top service kan het iedereen aanbevelen

Klantvriendelijk en zeer goed ingepakte breekbare perfect thuisbezorgd

Een echte aanrader om te winkelen of online te shoppen. Ga zo door !

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam