Perfecte service!!! En altijd heel goed verpakt!

Vriendelijk, goede service, en alles word altijd netjes en goed ingepakt verstuurd. Ik bestel altijd mijn blond amsterdam servies bij hun.

Bestel altijd mijn blond Amsterdam servies bij jullie. Wordt altijd top verpakt! Helemaal blij met jullie!

Erg goed!

Heerlijke geurstokjes met houder van Yankee candle met navulling

Goede service, mooie produkt en snelle levering

Goede service, mooie produkt en snelle levering

Het servies is snel en goed geleverd. De foto s komen komen goed overeen met de echte producten. Bezorgen wel duur en pas vanaf €100 gratis. Mooi leuk, gezellig servies

Prima snel leuk produkt

Snel verzonden snelle reactie na aanleiding vraag Enige er zaten bij mijn produkt witte geurstokjes En die verkleurde door de violet Olie paars

Goede ervaring, zou hier zeker weer bestellen!

Na bestelling...snelle levering! Heel blij mee

Snelle verzending en goed ingepakt

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Alles keurig ingepakt.

Heerlijke kaarsen, snel en netjes bezorgd!

Fijne betrouwbare webshop waar ik graag mijn geurkaarsen bestel.

Super lieve medewerkers, top service!

Snel verzonden en zelfs even persoonlijk gebeld voor een kleine aanpassing in de bestelling in verband met voorradigheid. En bij de bestelling een hand geschreven kaartje met een Tony chocolony mini erbij! Super lief! Ik ben bij deze vaste klant!!!

Super bestelling

Goed product, snelle levering en het product is leuk en goed verpakt waardoor het leuk is om weg te geven.

Niet erg tevreden

Het artikel is perfect snelle levering maar alleen de verzendkosten vind ik erg duur€6,95,omdat het door de brievenbus kan kost het eigenlijk maar €4,10

Mooie, heldere kleuren.

De enige kleur die wat tegenvalt, is de zwarte. Daarvan is alleen het buitenste laagje echt zwart, daarna wordt het donkergrijs. Maar verder heel mooi!

Zoals altijd: service, vriendelijk en snel!

Ik heb in november voor het eerst bij SwierArts besteld (voor de feestdagen) en sindsdien al 3x een nieuwe bestelling gedaan. Ik koop vooral kaarsen + geuren (Yankee Candle en Woodwick) en ze hebben een goed assortiment, leveren snel én netjes (glaswerk altijd top verpakt, in tegenstelling tot anderen waar ik wel eens gebroken jars heb ontvangen). Plus een super loyalty programma met punten sparen met korting. Kortom: tevreden SwietArts klant en zal dat nog lang blijven. Ga zo door! :-)

Snel geleverd, goed verpakt!!!

Ik ben zeer tevreden, snelle service en goede producten . Geen fouten super

top online store!

top service en kwaliteit en verzending alles stevig degelijk verpakt zoals het hoort... zouden nog vele online store een voorbeeld aan kunnen nemen!! ondanks de drukte vlugge levering.....

Goed verpakt, snel verstuurd

Fijn assortiment, spullen waren goed en plasticvrij verpakt en snel verstuurd. Top!

Super service

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd. Met een attente kaart. Erg tevreden

Snel geleverd, goede service

De bestelling is snel en netjes verzonden. Toen er wat mis bleek, werd dit snel en netjes opgelost.

Goed verpakt, snel bezorgd

Snelle verzending, goeie service.

Ben zeer tevreden over de levering.

Super ingepakt

Goede bezorging zeer netjes veilig ingepakt

Prima service, en de producten bevielen goed

Leuke website, het bestellen van de producten ging gemakkelijk.

Snel ontvangen en in prima staat

Snel ontvangen en in goede conditie

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam