Helemaal goed

Aardige mensen. Goed assortiment,. Goede service. Snelle levering. Goed verpakt.

Prima webshop, alles met zorg ingepakt en goede communicatie

Leuke webshop met persoonlijke details zoals een handgesschreven kaartje en een spaarpunten programma. Alles is heel goed ingepakt en de communicatie over de order verloopt goed. Erg tevreden, na de corona kom ik eens langs in de echte winkel :-)

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Mijn gereserveerde spulletjes werden zelfs een week eerder verstuurd dan verwacht, dus dat was een hele grote aangename verrassing

Altijd goede en snelle service

Altijd goede service. Ik krijg snel binnen wat ik heb besteld.

Deze kaars ruikt heerlijk ook als de kaars niet aan is en heel snel bezorgd Top!!

Super webshop

Geweldige webshop, uitgebreid aanbod, super verzending!

GEWELDIG.

Snelle levering en mooi produkt. Zeer tevreden.

keurig pakket

Bestelling was keurig ingepakt << top! Door 2 bestellingen in een doos te plaatsen kwamen er onduidelijkheden (bij ons en bij de post.nl ook) en misschien doordat was de bestelling zo vertraagd. Wij hebben het pakket pas 5 dagen later ontvangen. Misschien volgende keer laten weten dat het in een pakket komt << tip! Toch zijn we altijd blij om bestelling bij jullie te maken en onszelf maar ook onze naasten met lekker kaarsjes blij te maken.

Alles is goed geleverd, zorgvuldig verpakt met zegels voor hun spaarsysteem. Top levering!

Geur kaarsen

Snel en mooie ingepakt

Prima service !

Servies besteld, alles heel netjes verpakt. Zeker een aanrader !

ben meer dan tevreden

top service, veel keus, leuke prijs. en altijd perfect veilig verpakt

Geweldig!

Alles wat ik nodig had, fijne aanbiedingen en snel in huis! Bedankt!

Goede communicatie en snelle levering! Heel erg tevreden!!

Walhalla voor de liefhebbers

Swietarts is een fijne winkel met behulpzaam en lief personeel. Veel keus uit de diverse merken. Het is met corona momenteel een beetje moeilijk maar de online winkel is top. Vandaag besteld, morgen in huis

Heerlijk!

het uitzoeken op de website is al heel leuk om te doen en als het pakket dan ook daadwerkelijk binnenkomt, is het helemaal een feestje. Met handgeschreven kaartje erbij. Zo leuk!!!

Goed ingepakt, zeer snel in huis! Aanrader!

Is helemaal top!!

Voor de eerste keer iets besteld bij jullie. Maar het was helemaal top. Snel bezorgt en super netjes verpakt. Echt top!!

Netjes verpakt en snel verstuurd!

Prima service!

Goede snelle levering

Ik vond het een goede en snelle levering. Ook blij dat jullie de amsterdam blond kandelaren nog hadden. Ze waren namelijk snel uitverkocht.

Top bedrijf/winkel

Ze hadden in huis wat ik wilde hebben. Alles is netjes /breukvrij ingepakt. Er zat een kaartje bij met een persoonlijk geschreven tekst. Dat vindt ik wel uniek,meestal wordt alles via de mail etc. Gedaan. Ik ga zeker weer bestellen als ze weer nieuwe gebaksbordjes hebben. Die wil ik nog graag hebben.

Snelle en klantvriendelijke levering!

Snelle afhandeling van mijn bestelling, keurig verpakt en snel verzonden. Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde, beveel jullie van harte aan!

Goede service en snel opgestuurd.

Ik heb 2 keer bij SwietArts iets besteld en allebeide keren heel goed ingepakt. Ook krijg je snel een reactie en het wordt snel opgestuurd. Ik zal er heus nog weleens iets bestellen.

Snel en footballproof verzonden

Servies besteld, ging om een pre-order. Snel ontvangen en bestelling was ook goed ingepakt!

Ruim onder de maat.

Bij bestellen 10 Feb, was er ruime voorraad, van de ene 74 en de andere 68 stuks. Na betalen en dus bestellen, kreeg ik het volgende bericht dat ze pas na 14 Feb verstuurd zouden gaan worden. ( dit was dus bij bestellen niet vermeld ) Daarna kreeg ik melding, afhalen op Di 16 Feb na 15.00 uur. Dag later kreeg ik melding Vrij 19 Feb ophalen na 16.00 uur. Tot is Wo de melding kreeg dat het pakketje op te halen was. Pakketje was netjes verpakt.

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam