Goed ingepakt netjes en heel aangekomen

prima ervaring , snelle levering

Prima ervaring , snelle levering , goede prijs

Klantvriendelijk

Doordat ze het mega druk hadden boden ze aan om het op te halen heel fijn. Ook hun spaarsysteem is top.

Kom zeker terug

Snelle, keurige levering

Zeer tevreden!

Super nette levering. Breekbare items werden zeer zorgvuldig en voetbalproof ingepakt. Ik werdt goed op de hoogte gebracht over de vertraging van mijn pakket (oorzaak bij TNT). Daarnaast kreeg ik ook een spaarkaart waar ik erg door verrast was en wat mij aanspoort om nog vaker een aankoop bij SwietArts te doen. Al bij al zeer tevreden!

Alles wat ik besteld heb op tijd in huis en goed verpakt

Netjes verpakt. Snel verzonden en een leuk kaartje.

Goede service, ik had een bestelling pre order, ik werd goed op de hoogte gehouden. Voor herhaling vatbaar.

Goed,snel,goed verpakt

Overzichtelijke website, snelle levering, mooie producten van goede kwaliteit

Ik heb (nog) niets ontvangen.

Ik heb 5 dagen geleden besteld maar (nog) niets ontvangen. Ook geen update gehad helaas. Ik wacht gewoon af maar baal wel omdat het kadootjes waren die nu te laat zijn!

Heel blij

Super snelle levering Mijn blond spullen waren heel goed ingepakt zoals altijd. Ik bestel hier altijd mijn servies . Aanrader !

Ruim assortiment en snelle levering

Op de site staat een ruim assortiment aan leuke hebbedingetjes. 2 kandelaren mogen bestellen. Deze zijn zorgvuldig verpakt en de levering was snel

Goed ingepakt en snel verzonden

Uitstekend! Ook zeer goed verpakt!

Ben erg te spreken over Swietarts, ze hebben mijn Blond Amsterdam bestelling heel netjes en voetbalproof ingepakt! Hier ga ik vaker bestellen!

Super bestelling en verpakkingen

Erg blij met mijn pre order bestelling vandaag blond Amsterdam! Alles super verpakt en volgens afspraak zeer snel geleverd :) Ik raad iedereen aan hier te bestellen!!

Te laat

Ik bestel begin februari een paar Valentijn Blond Amsterdam artikelen. Voor dit soort artikelen moet je zorgen dat ze uiterlijk 13 of 14 bij de klant zijn en niet pas 16 februari of later

Goede servies, bestel graag op deze site. Blond amsterdam servies gekocht, goed verpakt en een goede service. Meestal ook optijd binnen, 1 keer dat het wat later binnen kwam.

super!

super tevreden over de verpakking en de levering van mijn Blond Amsterdam!

Snel geleverd de bestelling was goed ingepakt de beker is goed aangekomen en ben er heel blij mee

Preorder besteld, netjes op tijd geleverd en in prima staat ontvangen.

Super! Snel geleverd en goed verpakt

Niks op aan te merken, heel snel verstuurd en super goed ingepakt voor breuk.

Fantastische klantenservice!

Het personeel van SwietArts reageert snel op vragen en lost uitdagingen op een super klantvriendelijke manier op!

Large kaars

Hij brand mooi, alleen het lontje zit niet in het midden, dus brand niet alles schoon, en op. En deze geur ruik je minder.

Ik vind SwietArts in 1 woord: SUPER! Afgelopen week helaas een product ontvangen, die niet aan verwachting/wens voldeed. Ondanks dat de fout hiervan niet bij SwietArts lag, maar aan het merk van het product. Is SwietArts mij meteen te hulp geschoten en hebben ze mij een meer dan passende oplossing geboden. De communicatie en service is top. Het is een betrouwbare winkel/webshop, die ik als erg behulpzaam, betrokken en oplossingsgericht heb ervaren. Ze hebben er zeker een nieuwe klant bij! Nogmaals heel erg bedankt.

Er was een probleempje met de zending, maar dit was snel opgelost! Prima ervaring!

Ik ben heel tevreden met het product en afhandeling!

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam