Snelle en goede sevice!

Kaarsen waren goed en stevig verpakt! Ook snel verzonden. Erg blij mee

Goede producten, makkelijk te bestellen, en snelle , persoonlijke, levering.

De producten die Swietarts verkoopt zijn goed, veel keuze. Nette behandeling, klantvriendelijk en service gericht. Leuke, gezellige winkel Hetgeen ik nu online had besteld,omdat de winkel dicht is, stond op levering via post nl (die veel vertraging heeft), maar werd al heel snel persoonlijk bezorgd. Compliment! Daarbij ook nog een persoonlijk bedankkaartje.

top service

top levering alles netjes volgens afspraak

Supersnel

Bestellen en binnen no-time bezorgd

Bestelling via webshop gedaan.. Pakketje goed verpakt om breuk te verkomen.. Heel attent was het bijgevoegde kaartje ..en ook het spaarkaart van dit bedrijf Het maakte het heel persoonlijk Heel tevreden

Zeer goede en snelle service

Nog even online gezocht en gevonden. Ivm lockdown twijfel of alle kerstcadeaus op tijd zouden. Maar bij Swietarts geen zorgen. De hele afhandeling snel en goed geleverd. Een overzichtelijke website met genoeg keuze, duidelijke transparante procedure tot aan een tijdige aflevering, goed en degelijk verpakt incl. een spaarkaart. Kortom, zeer tevreden!

Een zeer prettige ervaring

De service, afhandeling en het gemak was een fijne ervaring; website is duidelijk. Het was ook erg fijn dat ze aan mijn verzoek hadden voldaan, wat het voor mij makkelijk maakte.

Geen ervaring want het bestelde is nog niet binnen

Fijn een beoordeling. Beetje jammer dat dit sneller is dan het bestelde item

Goede klantenservice!

Leuke shop met zeker veel potentie! Vond vooral de klantenservice goed. Snelle en servicegerichte communicatie. Wat wel leuk zo zijn is als je ook kunt kiezen voor een kaartje bij het kado, dat miste ik bij deze shop. Je wilt toch vaak een leuke boodschap doen wanneer je een kado laat versturen aan iemand. Of dat je bijvoorbeeld een leuke verpakking kunt kiezen. Verder prima en snel geleverd ook!

Echt top!

Het was echt een prettige ervaring om hier te kopen. En al helemaal voor de feestdagen. Top service. Alert, vriendelijk en meedenkend.

Aanrader

Netjes ingepakt, snel geleverd

Snel geleverd en veilig ingepakt.

Bedrijf dat anel levert en stevig inpakt met bubbelplastic.

Goede klantvriendelijke service

Twee giftsets met geurkaarsen besteld door de enorme kerstdrukte is het pakket natuurlijk later gekomen. Op het moment dat ik bang was om het pakket niet optijd te ontvangen even contact opgenomen met hen, ontzettend vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen!! Heeeel veeeel beter dan ze bij postNL doen (wacht maar want ik kan verder niks zien “telefoon opgehangen”)

Mijn favoriete cadeauwinkel.

Supersnelle levering van topproducten.

Snel en goede bezorging

Woodwick kaarsen besteld. Deze snel en goed verpakt binnen gekregen. Goede communicatie vanuit het bedrijf. Erg tevreden over.

Netjes verpakt ontvangen!

Snel en netjes verstuurd

Ondanks de drukke tijd was alles snel en goed bezorgd.

Duidelijke website, snel besteld en snel geleverd.

Top !!

Heel snel geleverd. Leuk prijsje en het was zo een leuk kadootje dat mijn schoonmoeder er emotioneel van werd !! Bedankt kanjers !

Kerstcadeau besteld, snel geleverd. Nadat ik problemen had met het pakket ook heel goed opgelost. Absoluut goed en snel opgelost door Swietarts!

Alles netjes ingepakt en snel binnen

Goede snelle levering

Zaterdag besteld en maandag avond al in huis en goed verpakt

Goed aanbod, scherpe prijs en persoonlijke service

Goed aanbod, scherpe prijs en persoonlijke service. Ga hier vaker bestellen, eerste indruk én ervaring was meteen top!

Niks op aan te merken

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering, volgende dag al. (Terwijl er zgn nu zoveel problemen zijn met de kerst drukte). Gewoon zoals het hoort. Top...

Snelle levering heerlijke geuren

De levering was zoals verwacht, alles keurig netjes ingepakt. De winterse kaarsen geven mijn huis een heerlijke geur.

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam