Veel producten op voorraad en snel verzonden!

Goeie service, heel veel keuze en heel snel verzonden.

Reuze snelle levering

Plezierige mensen aan de telefoon na mijn web bestelling.

Mijn bestelling was snel verzonden en snel ontvangen ondanks de Kerst drukte. Mijn bestelling was zorgvuldig en goed verpakt. Helemaal top!

Een hele goede service! Pakketje was snel geleverd. Top

Ondanks de drukte toch een snelle levering. Top

Snel en netjes geleverd

Super service voor 12 uur besteld en de zelfde dag voor 17:00 uur alles in huis.

Fantastisch!

2 kaarsen gekocht voor kerst Kwam 1 kapot binnen, foto’s gemaild, binnen het uur bevestiging van een nieuwe levering die nog op tijd was voor kerst! Keurig netjes behandeld! Dikke pluim voor deze winkel

Besteld en paar uur later in huis. Ik was verbaasd. Top service maar ik begrijp dat dat de volgende x niet zo kan zijn. Maar bedankt.

mooie en duidelijke website en ondanks de drukte op tijd bezorgd

zie boven

Snel geleverd en heel goed verpakt!!

Tevreden

Snel en netjes geleverd

Goed ingepakt en snelle levering

Snelle service!

Bestelling was binnen no-time verstuurd. Keurig verpakt en precies zoals verwacht.

Zeer goede service netjes verpakt en met 2dagen in huis.

Snel en goed!

Alles netjes verpakt, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden. Perfevt, zeker in deze drukke tijd van het jaar!

Superrrrr winel en superrrrr webshop

In de winkel zoooo ontzettend lief en netjes geholpen lief personeel wat voor je klaar staat en niet als nummertje of klant ziet

Makkelijk besteld en snel geleverd

Bestelling verliep vlot, ik werd goed op de hoogte gehouden en het product werd snel geleverd.

super service

Ik vind Swietarts erg klantvriendelijk. Ik had voor de eerste keer iets besteld bij hun en er bleek artikel niet voorradig te zijn. Ze belden meteen, nadat ik mijn bestelling geplaatst had, om het door te geven. Bovendien vroegen ze hoe ik het opgelost wilde hebben. Dat heb ik als heel prettig ervaren en als een goede service. Hier ga ik vaker iets bestellen.

Besteld, werd netjes op de hoogte gehouden en de bestelling werd snel geleverd. Heel tevreden en een leuke kaart erbij met prettige feestdagen. Alles was goed verpakt dus ik ga hier zeker vaker bestellen en ben zeer tevreden

Helemaal top

Heb voor het eerst 4 breekbare producten via internet besteld, en was toch wel een beetje zenuwachtig over hoe dit zou aankomen. Het was echter helemaal perfect ingepakt met een buffer en papier proppen en de producten zelf zaten nog in bubble wrap. Ze kwamen dus heel aan. Zoals de belofte heeft Swietarts zelf de bestelling op tijd op de post gedaan. Bij post nl duurde de bezorging helaas wel een week maar dat ligt natuurlijk niet bij Swietarts. Ben helemaal tevreden met de producten.

Snelle en perfecte levering

Het pakje werd op tijd verzonden en alles was zeer zorgvuldig ingepakt. Klasse! Helaas kwam het pakje door drukte bij Post.nl enkele dagen later, maar dat lag niet aan SwietArts.

Goede ervaring

Artikel was mooi verpakt en ben zeer tevreden

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Leuke producten, snelle levering, vriendelijk en makkelijk te vinden.

Snelle levering en alles prima verstuurd

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam