Levering volgens afspraak

Verzorgd pakketje, geleverd volgens afspraak, top!

Goede snelle levering

Goede service. Pakketje zou iets later worden bezorgd door grote drukte, maar daar kwam keurig een melding van.

Ruime selectie, snelle levering.

Snelle levering en alles naar wens

Precies wat je er van verwacht

Snel verzending

Snel verzending, netjes ingepaakt

beschadigd item

jammer dat niet van te voren gekeken is met inpakken of alles ongbeschadigd is, er zaten krassen op de meltcup warmers, erg jammer

Snelle nette levering

Producten goed verpakt en waren snel binnen!

Hele vlotte levering, leuke persoonlijke boodschap, goede prijsjes. Ik ben een tevreden klant en zal er in de toekomst zeker nog bestellen!

Bestellen was makkelijk, betalen achteraf en in 2 dagen in huis

De kaarsen die we besteld hebben zijn groter dan verwacht en flink voordeliger dan in tuincentra Zijn ook de juiste kaarsen die we besteld hadden en waren de volgende dag al in huis

Snel en super netjes verzonden!

Zeer prettige webshop!

Had een breekbaar product besteld als cadeau. Het was super leuk ingepakt en de opmerking die ik had toegevoegd was op een briefje toegevoegd. Voor de eerste keer iets besteld maar zeker niet de laatste keer!

Uitstekend.

Attent en vriendelijke service. Een aanrader.

super blij dat ik bij jullie heb besteld

was blij dat jullie nog de blond amsterdam oliebollenschaal hadden. moest wel week wachten maar komt denk door post nl. spullen waren super goed ingepakt

Fijne ervaring met SwietArts

Heb een cadeautje hier besteld voor mn moeder! Het is netjes binnengekomen zoals verwacht. Ik kan niks slechts over SwietArts verzinnen. Kortom: Bedankt voor de nette verzorging van mijn bestelling!

Prima winkel en snel verzonden

Prima winkel, goede prijzen, en een beter alternatief dan de grote webwinkels.

Goede communicatie, snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Dank.

Netjes en snel verzonden

Binnen 2 werkdagen het pakket in huis, alles was netjes verpakt :)

Snelle service - uitstekend aanbod

Erg blij met mijn aankoop

Mijn aankoop was overal uitverkocht. Gelukkig had SwietArts deze wel nog. Mijn aankoop werd zeer snel verzonden. Het pakket was zeer goed verpakt met zelfs een leuk bedank kaartje erbij.

Snelle levering goed verpakt

Zeer tevreden, goed verpakt en snel geleverd

Netjes en snel bezorgd

Alles goed verpakt met een persoonlijke boodschap erin

Super goed ingepakt en je kon meekijken wanneer je bestelling werdt bezorgd.

Mijn bestelling was razendsnel verzonden. En er zat een leuke handgeschreven kaart bij in evenals een ingevulde stempelkaart.

Is cadeau voor schoondochter

Verzending goed ontvangen, SwietArts is betrokken

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen en was netjes verpakt! De verzendkosten vond ik iets aan de hoge kant, omdat ik niet veel kocht. Ik snap wel dat dit nodig is. SwietArts houdt je goed op de hoogte van elke stap van het verzend-proces, waardoor je weet waar je aan toe bent. Zelfs de track and trace van PostNL wordt voor je bijgehouden. Het product was goed verpakt en er zat een lief kaartje bij!

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam