Vlot en netjes

Vlot en netjes

De snelheid waarmee deze bestelling geleverd is , was geweldig. Ik ben er erg blij mee, het kapje staat heel mooi. Vriendelijk dank.

Uitstekend!

Prima kwaliteit en razendsnelle levering!

Supersnel

Supersnel

Mijn ervaring

Snelle service. Goede kwaliteit. Toppie!

Top service!

Top service en zelfs een handgeschreven kaartje erbij.. ik ben dol op de geur van mijn Woodwick autumn harvest!

Super blij met mijn bestelling. Netjes verpakt, optijd verzonden en ontvangen. En als kers op de taart een persoonlijk briefje met dankbetuiging. Erg gewenst.

Super snel geleverd

Mijn bestelling van V.I.B. Baby werd volgens afspraak geleverd. Ze hadden er heel leuk inpak papier bij gedaan en een tasje van V.I.B. BAby's zodat het kado net iets leuker is om te geven. Ook zat er een bedank kaartje bij voor mijn bestellin. Ik vond het super goede service waar je blij van word

Goede service, snelle nette levering

Prima website, makkelijk in bestellen. Artikelen netjes verpakt en snel geleverd.

Heel tevreden

Ik heb de Yankee Candle-adventkalender gekocht. Goede prijs, snelle levering en goed verpakt.

Snel en goed verzorgd

Goede sortering van mijn favoriete kaarsen, snelle verzending en de breekbare producten goed verpakt. Erg prettig is ook dat je je afleverpunt kunt aangeven.

De website is overzichtelijk. Heeft uitgebreid aanbod. Snelle levering en via de mail houden ze je op de hoogte wanneer het ingepakt word en wanneer het verzonden word. Swietarts is een echte aanrader.

Gewoon goed

De artikelen die kun je overal kopen en zijn goed. Ik ken ze dus bestel ik ze. Maar gaat er ook om waar bestel ik ze.hier dus omdat het snel gaat. Je wordt als klant gezien en dan gaat t goed. Goed verpakt en netjes verzonden. Ze houden je goed op de hoogte waar je bestelling zich bevindt

Fijn geholpen, snelle levering

Wij hadden een blond amsterdam klok besteld. Voor verjaardag v onze dochter. Het werd snel en netjes geleverd. Dat het ingepakt was in bijpassend papier en leuke sticker was extra verrassing. Alleen vond ik het jammer,dat de felicitatie gewoon op vel papier was ipv klein kaartje. Verder super tevreden!! Ik heb onze dochter de webshop doorgestuurd..aangezien wij in het zuiden des lands wonen.

Alles oke, snelle levering!

Snel en vakkundig!

Een origineel cadeautje had ik nodig en snel ook!Dus even naar de Zaak gebeld en jawel hoor,ik was ruim op tijd om wat Yankee Candle's bij de jarige te laten bezorgen.Mét een felicitatie op papier natuurlijk,want die print Swietarts er desgewenst bij uit.Topzaak dus.

Goed verpakt en snelle verzending

Leuk die spaaractie!

Goed verpakt, snelle verzending en een leuk spaarprogramma op de geurkaarsen. In korte tijd al 3 bestellingen gedaan :).

Super!!

Super snel en goed verpakt in huis!

Tevreden !!!

Perfect snelle levering

Prima! Breekbare artikelen waren goed verpakt

Goede kwaliteit profucten & Snelle levering

2x ker geurkaarsen besteld, bijde keren volgende werkdag zeer goed ingepakt geleverd.

Uitstekend!

Bestelling kwam op tijd en precies aan zoals ik wilde. Het is echt een aanrader!

Leuk kado gekocht en supersnel geleverd!

goed op de hoogte gehouden via de mail betreft het leveren, goede snelle service!

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam