Am still awaiting this order!!? Should have received it by now!!
Pluspunten
Top bedrijf. Mijn bestelde product bleek niet leverbaar. Hier kreeg ik snel bericht van, er werden goede oplossingen geboden. Volgende dag krijg ik bericht dat het product gevonden is! Dankzij fijne en duidelijke communicatie geniet ik nu van het product! Goede prijzen ook! Bedankt:)
Pluspunten
Fijne zaak gastvrij vriendelijk en kennis van zaken.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snel verzonden en zelfs een leuk cadeautje voor mijn meisje bij mijn bestelling. Super, ik ben heel tevreden!
Pluspunten
Zeer gastvrij bij bezoek aan de winkel. Een backup online besteld en super snel in huis!
Pluspunten
Super snel geleverd. .. goederen goed verpakt..
Pluspunten
Veel keus, zeer goede en snelle levering. Bij vragen snel antwoord. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen!
Pluspunten
Geweldige zaak. Mooie spullen en heel uitgebreid assortiment. Zeer vriendelijk personeel en erg hulpvaardig
Pluspunten
De website heeft een sympathieke uitstraling, bestellen en betalen gaat soepel. Mijn kaarsen waren veilig verpakt en zijn goed aangekomen. Jammer dat ik niet dichterbij woon anders zou ik graag een keer de fysieke winkel bezoeken.
VerbeterpuntenGeen idee...
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen, prima verpakt
VerbeterpuntenLagere verzendkosten
Pluspunten
Super leuke winkel
Pluspunten
Snel geleverd en een goeie communicatie pakje overal te volgen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Voor het eerst besteld bij yankee candle en super tevreden. Met de 5 + 1 extra zei ik verras me. Er werd een waxje erbij gedaan gebaseerd op wat ik zelf heb gekozen. Dat vind ik heel leuk.
Pluspunten
Snel netjes geleverd
in de Fuik 3133
3192HD Hoogvliet rotterdam
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.