Goede en snelle levering

Gewoon perfect

1 waxinelichtje was kapot, de volgende dag had ik een nieuwe

Online besteld stond helemaal netjes klaar

Fijne en snelle levering

Heb nog geen slechte ervaring gehad, alles wordt netjes en snel afgehandeld. Ook als je per ongeluk te laat betaald.

Zeer goed verpakt

Het bestelde Blond is snel bezorgd en was zeer goed ingepakt, erg tevreden over deze 1e keer bestellen.

Aardige klantenservice

Pakketje besteld, direct een orderbevestiging. Helaas ging er wat mis bij post nl maar aardig te woord gestaan door de klantenservice. Aanrader!

Snel in huis

Na bestelling snel verzonden en alles was goed verpakt.

Ik bestelde waxinelichtjes van Deluxe Homeart. ze waren de volgende dag al in huis en zijn helemaal top!

Echt mooie waxinekaarsjes( ik heb rode) die bij branden niet van echt zijn te onderscheiden, zo natuurlijk. Goede service, 1 lichtje deed het niet en na bellen, werd er snel oplossing gevonden en kreeg ik nwe toegestuurd. heb ook de afstandsbediening zodat ik ze kon programmeren en dat werkt ook goed. Goede verpakking en supersnelle levering! Min punten: - Mijn waxinelichthouders zijn ook diameter 4 cm, maar deze lichtjes net 0,1 mm groter waardoor ze niet in al mijn houders passen. Dus let er goed op bij aankoop dat je houder ietsje groter is. - Waxinelichtjes, maar ook andere kaarsen in deze serie zijn wel erg prijzig. Daarom geen andere kaarsen gekocht.

Netjes en snel

De producten zijn van goede kwaliteit en waren netjes ingepakt. Ik had de deluxe home kaarsen. De verzending was ook super snel want volgende dag al in huis zoals beloofd. De spaar actie vind ik ook leuk maar wel jammer dat je wel heel veel moet kopen eer dat je kaartje vol is. Verder helemaal top en ik zou hier vaker bestellen :)

Super bedrijf

Ik heb op vrijdag besteld en kreeg de volgende dag mijn pakket al binnen. Ook goed ingepakt tegen schade (breekbare cadeaus). heel blij mee, Dankjulliewel!

Hele goede service, snelle levering

Snel geleverd, goede service. Netjes verpakt

Vlot en goed verpakt aangekomen.

Het is een kado dus verder nog geen bevindingen.

Zo vlot mijn bestelling ontvangen van Blond Amsterdam. En heel goed ingepakt.kan heel de week de krant lezen.haha.

Goede service en snel geleverd.

Plaats regelmatig een bestelling en deze wordt altijd snel geleverd! Super service!

Snelle nette service

Hele snelle service, netjes ingepakt. Top

Supersnelle levering van TOP product!!!

Tevens heel prettige ervaring bij advies bestelling. Klantvriendelijkheid met een hoofdletter K.

Het was een cadeautje voor mijn zus en ze is er superblij mee

Ik had de kaarsen besteld en werd binnen een paar minuten gebeld omdat de afstandsbediening niet goed werkt bij zwarte kaarsen. Dit vond ik super attent. Ik zelf had dat niet gelezen terwijl het wel vermeld stond. Vervolgens is het pakket supergoed verpakt de volgende dag geleverd. Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik bij SwietArts een cadeautje gekocht heb.

Snel en goed verpakt!

Mijn breekbare blond servies was echt super goed (en slim) verpakt! Blij mee! Verzending was snel!

Goede en snelle levering.

Product is zoals omschreven en wordt snel geleverd.

Bestelling voerbakken kat blond

Ik had twee voerbakken blond besteld heb er maar een ontvangen heb dit gemeld voor het wknd ik neem dat ze na het wknd contact opnemen en het oplossen zo een winkel lijkt het me wel maar de ene voerbak staat heel mooi

SwietArts maakt verwachtingen waar

Mijn bestelling is supersnel verzonden en was de volgende dag al op te halen bij het afhaalpunt van PostNL. Goed verpakt, met extra produktinformatie bijgesloten maakt dat wij zeker in de toekomst meer gaan bestellen bij SwietArts. Een absolute aanrader!

Mooie producten en snelle levering.

Mooie producten, snelle levering, goed verzorgd en prima verpakt met nog extra informatie erbij.

Good service

Items were out of stock when I first looked, so registered my email address to be notified when the items were available. A few days later I duly received an email to say they were back in stock so I placed an order. Despatch was rapid and I am very happy with the quality, I would be happy to place further orders.

Top snelle levering

Netjes verpakt en super snel geleverd!!

in de Fuik 3133

3192HD Hoogvliet rotterdam