Snel .zou in de toekomst in een anvelop kunnen.nu ontving ik 3 sempels in doos .en moest opgehaalde worden .

Ronduit uitstekend, duidelijke pics, omschrijving, supersnelle levering en leuke attentie in pakket

Heel goed allemaal, attent kadootje en persoonlijk bedankje. Als jullie dan toch zoeken naar ruimte voor verbetering... gebruiksaanwijzing voor a-technische mensen als ons zou handig zijn of een link naar een tutorial op Youtube zoals ik die heb gezocht om te zien hoe een product werkt.

Super snel

Zakelijk, op rekening besteld, snelle levering

Super Snelle Service

Er waren seals nodig voor onze trucks. Een hoop aanbieders hebben lange levertijd, of een hoge prijs. Hier is alles in goede verhouding. Volgende dag geleverd, en een goede prijs.

snelle levering en een eenvoudige procedure om op rekening te kunnen bestellen!

snelle levering en een eenvoudige procedure om op rekening te kunnen bestellen!

Makkelijk besteld en een snelle levering. Prima service!

Goede ervaring. Makkelijk besteld op rekening en een snelle levering. Prima service!

Alles perfect georganiseerd !

Alles perfect georganiseerd ! Van bestelling tot ontvangst tot factuur !

Duidelijke site en zeer snelle levering!

Duidelijke site en zeer snelle levering!

Altijd heel snel antwoord, artikelen zijn altijd in order, fijn contact!

Altijd vriendelijk en snelle leveringen

ja ik kan niks anders zeggen dat wij als firma ziegler altijd tevreden zijn en meer kan ik er niet van maken ( dus ga zo door )

Goede snelle service, door vriendelijke vakkundige mensen

Zoals altijd wordt ik snel,vakkundig en vriendelijk geholpen. De mensen bij Navacqs zijn ook nooit te beroerd om een stapje extra te zetten. Daarnaast bieden zij deugdelijke producten tegen een betaalbare prijs. Ik kan iedereen aanbevelen zaken met Navacqs te doen.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel en duidelijk antwoord op vragen en levering van het product

Pluspunten

Snelle reactie en supersnelle levering

Pluspunten

Ik kreeg gelijk via chat iemand aan de lijn die mij fantastisch geholpen heeft om exact het product te krijgen dat ik wou. Daarenboven was het de dag nadien al in ons bezit. Daar het om toch een redelijk dringende zending ging waren wij hierdoor gered

Pluspunten

snelle service correcte leveringen

Pluspunten

Bij Navacqs worden wij altijd zeer vriendelijk en snel geholpen. Wij zijn een zeer tevreden klant en hopen nog jaren zaken met elkaar te kunnen doen. Groetjes Tex Totaal Centrum.

Pluspunten

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Actief meegedacht in oplossingen en vervolgens een snelle levering. Goed product en kwalitatief voldoet het aan de eisen.

Pluspunten

Super geholpen na eerst klantenservice te hebben gesproken en daarna gemaild met een medewerker. Raden uw bedrijf zeker aan.

Pluspunten

Super vriendelijke mensen, Snelle levering En lekkere chocolaatjes

Pluspunten

Goed product, snelle levering en een goede trackingtool

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Op dinsdag besteld, meteen een bevestiging en woensdagochtend al geleverd. Een aanrader!

Pluspunten

Bij deze wil ik jullie laten weten zeer content te zijn met het format, de inhoud en het verwerken van onze orders middels jullie webshop. De opbouw/inhoud is zeer overzichtelijk, goed gerubriceerd en eenvoudig van structuur. Chapeau!!!

Pluspunten

Navacqs is een heel betrouwbaar en mee denkende partner voor ons

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vandaag besteld, de volgende dag in huis.

Pluspunten

Goed telefonisch geholpen Snelle leveringen Goede afhandeling

NVT

Aploniastraat 78