Top zaak problemen worden perfect en snel opgelost er zijn bedrijven waar dit beter kan. Heren bedankt voor de snelle en persoonlijke hulp

Topservice

Goed personeel, mooie winkel en goede service.

Supper

Ik had het besteld volgende dag in huis supper

Коректни

Супер сте

Besteld en snel geleverd!

Super schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben

Immer wieder gerne

top service

Erg goede service , snelle levering en ze denken daar met je mee als een bestelling niet op voorraad is en je snel wilt hebben. Fijn bedrijf .

Goede kwaliteit, Slechte bezorging

Had aangegeven om de producten te laten bezorgen bij een pakketpunt in de buurt, hij word bezorgd bij een pakket buurt aan de andere kant van de stad. En stond voor 14 uur besteld morgen in huis en hij werd 2 dagen later bezorgd. De piepers zijn wel goede kwaliteit.

Super Service, jederzeit wieder!

Kommunikation top !

Goeie service !

Goeie service , prettige tel. helpdesk

Top customer service

Super friendly customer servuce .. thanks guys.

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Karpercentralen

Snelle levering keurig ingepakt Zeker een aanrader tot de volgende keer

Product stond aangegeven niet op voorraad dus even wachten en daarna netjes de bestelling ontvangen

Netjes

Ben zelf nog gebeld door Maarten medewerker van karper Centrale betreffende mijn bestelling nadat ik via de mail wat had gevraagd hij belde mij om te vragen of ik mail had ontvangen heel netjes vind ik dat, product netjes geleverd binnen genoemde 3 tot 9 dagen kortom ik ben zeer te vrede

Als wat ik er van verwacht en wat werd beloofd.

Zeer klantvriendelijk ,

Mensen met ervaring en klant vriendelijk

Snel en goed

Snelle verzending en uitstekende communicatie. Het product was er ook eerder dan verwacht.

Fast delivery and professional handling

Fast delivery and professional handling

The Top Of The Bill service en Kwaliteit

Een Top Team, Ruim denkende verkopers via hun chat medewerkers die duiden je op fouten dat je maakt tijdens bestelling , Het gaat niet enkel om hun verkoop van materiaal , ik had een fout gemaakt van foudraal en er werd mij op attent gemaakt dat mijn soort karperhengels te groot waren voor deze foudraal . Top materiaal hebben ze in huis en online. Verzending was dik in orde , ik kon zelf keuze maken alles te samen of mijn drie bestelden van artikel afzonderlijk te laten opsturen. De verkopers mag je steeds via hun info raad vragen heel zeker krijg je antwoord , lang moet je daar niet op wachten. Jammer dat ze geen Mais en duivenvoer aanbieden 5 -10 of 25 kg ( Dat wij nog moeten bereiden ) dus GEEN ready to use - Misschien kunnen ze samen werken met een leverancier - Hierbij bedoel ik als ze dit aanbieden zou ik natuurlijk hun shop online nog meer bekijken en mij natuurlijk nog wat artikelen bij kopen. Eerlijk moet in algemeen zeggen echt een Top Team en winkelketen voor ieder hebben ze iets in petto.

Alles Top

Immer ansprechbar, hilfsbereit, zuverlässig

Tolle Ware

Ich bestellte das erste Mal, Ablauf war gut. Besonders anzumerken war, ich bestellte die falsche Größe, Rücksendung verlief problemlos, Rücksendung musste Ich zahlen. Sobald das Geld wieder zurück ist, bestelle ich meine Ware, natürlich größer, gleich wieder.

Niks op aan te merken , helemaal ok

Goed bedrijf met prima en snelle service

Bestelling gedaan en er werd gelijk gereageerd door alles wat op voorraad op te sturen. Wordt ook goed op de hoogte gehouden daarvan.

Super Service

Freundlicher Service bei Rückfragen.

Alles bestens..........

1 Landstraat