Bestellung und Lieferung hat sehr gut geklappt
Das alles hat bei mir super lange gedauert... 16 Tage und ich hab mein Paket immer noch nicht! Würde ich hier nicht nochmal bestellen, egal welche Angebote.
Guten Tag, es tut mir leid, dass Sie nicht zufrieden sind. Ich sehe, dass das Produkt, das Sie gekauft haben, eine klare Lieferzeit von 3 bis 9 Werktagen hatte. Sie haben 1 Produkt am 3. September bestellt - es wurde Ihnen dann am 13. September geliefert. Das ist genau am 9. Arbeitstag, also genau wie vereinbart. Leider am letzten Tag, aber das war einfach auf der Website angegeben. Ich finde es albern, dass Sie, weil Sie selbst etwas nicht richtig gelesen haben, uns die Schuld dafür geben. Sollten Sie noch Fragen haben, steht Ihnen unser Kundenservice natürlich zur Verfügung.
Zeer slechte klanten service ! Werd zeer onvriendelijk behandeld ! En ze gaven mij het gevoel dat ik loog . Nu komen 2 bestellingen achter . Maar heb niet het gevoel dat ze het effectief gaan versturen !
Goedemiddag Giovanni, Bedankt voor je review! Wij hadden elkaar gisteren aan de telefoon. Vervelend dat je het gesprek als "Slecht" hebt ervaren. Aan onze kant: Je hebt gebeld op 15 september dat een product miste uit jouw bestelling. Dit is vreemd, omdat alles op barcode gecontroleerd wordt door een automatisch systeem, maar misschien uit de doos gevallen in transport. Kan gebeuren en hebben wij zonder problemen opgelost, Vervelend dus maar opgelost! Vervolgens bel je weer op 18-09-2023 (3 dagen later) dat er nog 1 item mist uit dezelfde bestelling. In het gesprek is dit ene missende item naar nog 3 missende items veranderd. Het lijkt mij niet meer dan logisch dat wij hier vraagtekens bij plaatsen. Die missende items zou je de 15e ook gemist moeten hebben. Tot slot, gaan we ook de items waarvan jij zegt ze te missen op onze kosten opsturen, precies zoals afgesproken in ons telefoongesprek. Jammer dat je mij onvriendelijk vind, ik probeer altijd zo duidelijk mogelijk te zijn om geen ruimte te laten voor misverstanden. Mocht je nog vragen hebben, kan je contact opnemen met onze klantenservice :-).
Heb de molens vrijdag besteld en had ze dinsdag in huis. Keurig verpakt.
Helaas heeft de pakketbezorging gls 2 dagen gezegd dat het in de vroege ochtend bezorgd zou worden maar dat is dus niet gebeurd. Jammer dat er geen toezicht op is om dit te handhaven. Gls laat je gewoon de hele dag thuis zitten zonder maar enige correctie toe te passen.
Hoi René, ik zie dat je besteld hebt op 13/09 - diezelfde dag nog hebben wij de bestelling verzonden. Helaas heeft GLS vertraging gehad, excuses! Je kunt tegenwoordig zelf kiezen via welke vervoerder je de levering wilt laten plaatsen. Volgende keer DPD? :-) Mocht je het pakket niet kunnen vinden, zit onze klantenservice voor je klaar. Tevens had ik het wel zo fijn gevonden als je zelf eerst even contact met ons had opgenomen, dan hadden we je wellicht kunnen helpen - voordat je direct een negatieve review plaatst. Hopelijk wil je de review nog aanpassen. Als je nog vragen hebt, horen we het graag. Fijne dag!
Revue originale
Vrijdag tussen 8 en 12 zou het paket er zijn tot op.heden nog niets ontvangen.
Top Service
Wat een super service ik had 2 molens besteld na 1 x gebruiken ging er al 1 kapot karpercentrale heeft dit super netjes opgelost gooi de ouwe maar aan de kant we sturen u een nieuwe nou een dikke 10 voor jullie
Die bestellten Campinggasflaschen waren am preisgünstigsten von allen Anbietern und die Bestellung war schnell da. Super! Danke!
Mooie fox rubberboot besteld Ik werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ik bestel hier zeker vaker !
Snel geleverd en zonder poespas. Goede info over wijze van leveren
Goed product zo als omschreven. Snelle levering
Ik had gasflesjes besteld voor de bbq en ze waren ook nog in de aanbieding dus we kunnen weer stoken.
Goed maar jullie bezorgdienst (GLS) leverde steeds een dag te laat (op site voor zo laat bestellen volgende dag geleverd) ik vindt best wel vervelend moest nu iemand regelen om thuis te blijven dit gebeurt ieder keer met GLS betere afspraken maken met de vervoerder of een andere nemen Voor de rest ben ik goed te spreken over jullie
Was netjes op tijd en alles liep zoals het hoort. Ook de track and tracé klopte netjes.
Bestelling geplaatst, betaald, direct bevestiging en snel verzonden! Tot de volgende!
Ik had een set beetmelders besteld. Maar die bleek helaas direct naar levering niet kompleet te zijn. Gelijk naar deze toppers gebeld. En krijg de missende beetmelder naar gestuurd!
Wat ik wel wat lastig vond, was dat als je de zelfde producten besteld maar in verschillende maten je dit in het winkel mandje niet goed kunt onderscheiden.
Hi, die Versand Benachrichtigung war sehr schlecht, es hieß, es wurde zugestellt am Samstag, nur das wurde es nicht. Post nl grauenvoll. Wie man zu euch bei Problemen Kontakt aufnimmt, schrecklich. Werde nicht mehr bestellen. Update 19.09.23 es wurden wohl weitere Versand Möglichkeiten zugefügt für bessere Kontrolle.
Guten Tag, Frank, es tut mir leid, dass Sie es als negativ erlebt haben! Auf unserer Website gibt es einen sehr großen Button 'kundendienst'. Hier finden Sie alle unsere Kontaktmöglichkeiten. Zu Ihrer Bequemlichkeit; https://www.karpfenzentrale.de/service/ Wir sind immer gerne bereit, Ihnen zu helfen. Außerdem können Sie von nun an wählen, wie Sie die Lieferung erhalten möchten. DPD, GLS oder PostNL. Wir sind 5 Tage in der Woche für Sie erreichbar. Auf dem Chat & Mail sprechen wir auch Deutsch, am Telefon Englisch und Niederländisch. Wenn ich noch helfen kann - bitte lassen Sie es mich wissen.
Revue originale
Werben mit schnelle Lieferung, Ware noch nicht erhalten.
Es gibt nichts auszusetzen, die Ware wurde super schnell versandt, kam innerhalb von 2 Tagen in Deutschland an. Paket war super verpackt und Ware in super Zustand. Jederzeit wieder!
Heb het nog niet gezien, mijn ouders hebben het ontvangen
week op bestelling gewacht
Hoi Willie, Ik zie dat je besteld hebt op 22/09/2023 - een product waar aardig groot bij staat dat de levertijd tussen de 3 en 9 werkdagen is. Wij hebben na 5 werkdagen de hengel verstuurd, en een dag later had jij hem in huis. keurig volgens afspraak dus. Ik snap dus ook niet waarom je ons een 1 geeft. Onze levertijd staat individueel aangegeven bij ieder product, op de overzicht pagina van ieder product en in de kassa. Duidelijker kunnen we het niet maken. Ik hoop dat je het ons niet aanrekent dat je dit over het hoofd hebt gezien, en alsnog veel plezier met de hengel hebt. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, zit onze klantenservice voor je klaar. Fijne dag!
Snelle levering & goed advies.
Alles super !