Alles ok weiter so Dankeschön

Alles super gelaufen. Immer wieder gerne.

Top winkel/service

Elke keer word ik in de winkel of online super geholpen! Vriendelijke personeel, groot aanbod en scherpe prijzen. Beste karperwinkel die er is!

Zeer goede service

Nadat mijn karper hengel kapot was gegaan, zeer snelle en goede service gekregen.

Bis jetzt nur einmal dort bestellt

Einmal dort bestellt bis jtzt und alles bestens . Kommunikation war auch super. Immer wieder gern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en correcte service!

Mijn bestelling was helaas iets beschadigd en niet geheel compleet aangekomen. Mailtje gestuurd en de volgende dag meteen bericht van de Karpercentrale dat de ontbrekende en beschadigde spullen vervangen worden. Ik ben zeer te spreken over deze service!

Zeer goede klantenservice erg meedenkend

Ik heb een set beetmelders gekocht op karpercentrale en deze hadden helaas constant problemen. Nou heb ik contact gezocht met de klantenservice en hebben ze me erg goed en duidelijk kunnen helpen. Het ging allemaal erg snel de verzendingen en de reacties in de live chat. Een goed bedrijf met een goede klantenservice ! Altijd fijn

Top Service!

4 maanden na mijn aankoop van een rubberboot kwam ik erachter dat er een klein lek zat in het airdeck (een fabrieksfout). Na goed overleg met Tom kon de boot worden teruggestuurd en kreeg ik mede door het goede handelen van Tom een gloed nieuwe boot teruggestuurd. De communicatie & het handelen was top!

Lange verzendtijden

Lange verzendtijden!

Toppie

Netjes geleverd kwaliteit zoals je mag verwachten. Top. Jammer dat het transport wat langer duurde.

Prima bedrijf met de juiste mensen

Er wast op veel Trakker Tempest korting echter op het onderdeel wat ik zocht niet. Mail gezonden, en kreeg ook op dit product een mooie korting. Product was jammer genoeg niet direct leverenbaar, maar na contact krijg ik de exacte leverdatum ( dat was maar 1 week na aankoop! dus ook nog snel. )

Schnelle Lieferung und super Ware

Gerne wieder

Snelle bezorging

Goede prijs voor Campingaz cartouche.

Alles Bestens

Guter Shop, schneller Versand, gerne wieder.

Supersnelle levering.top

Schnelle Lieferung,alles gut

Sehr günstiger Preis. Schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede hulp en snelle service

Bij aankoop van een nieuwe stretcher bedchair de juiste informatie ontvangen en een prima product gekocht wat past bij mijn wensen.

Hälfte der Artikel haben gefehlt!!!!

Guten Morgen, Leider wurde auf meine Mail nicht reagiert! Es fehlte die Hälfte der Ware der Karton kam beschädigt an Bin mehr als enttäuscht das es hierzu keine Lösung gegeben hat!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Verzonden met GLS: Wat een drama!

Op de site wordt vermeld dat de bestelling wordt verzonden met DPD of Postnl: Prima! Vervolgens krijg je een link die uitkomt bij GLS............Zit nu al 5 dagen te wachten, bezorging al 2 keer uitgesteld wegens drukte. Vandaag kreeg ik de melding dat mijn pakket geleverd wordt in het tijdvenster van 8.00 tot 21.30uur! Er is ook geen mogelijkheid om het bij een parcelshop te laten bezorgen. Kortom, als je klanten wil kwijtraken, blijf dan vooral met GLS verzenden!

Klare Empfehlung!

Alles war perfekt! Preise, Lieferung, Service, was will man mehr!

Super service

N.a.v. mijn bestellingen ook nog aanvullend contact gehad via de chat over het moment van leveren i.v.m. vakantie. Tegelijkertijd nog even doorgepraat over twee andere producten en levermomenten. Dit kon direct worden geregeld en aan de bestelling worden toegevoegd. Vervolgens werd het bezorgd op het moment dat ik weer terug was. Echt hele fijne service !!!

Minus

Der Verkäufer reagiert weder telefonisch noch schriftlich auf meine Anfragen!! Lieferzeit über zwei Wochen da bekomme ich meine Bestellung aus china schneller!!! Erste und letzte Bestellung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super snel geleverd!!

Ik heb mijn bestelling zondag avond geplaatst en hij was geleverd dinsdag net na de middag. Heel tevreden met de communicatie over de voortgang.

Topservice

Snelle en goede service

Prima advies, prima prijs.

Deskundig en snel via de chat geholpen. Volgende dag netjes geleverd.

Super Service

Reibungsloser Ablauf schneller Versand Da können andere sich eine Scheibe abschneiden Ich werde wieder bei Karpercentrale kaufen

Landstraat 1

9934BG Delfzijl

050 2030 007

Over Karpercentrale

Van karpervissers, voor alle karpervissers. Von Karpfenanglern, für alle Karpfenangler. Par des pêcheurs de carpes, pour tous les pêcheurs de carpes. From Carpanglers, For all carp anglers. KarperCentrale.nl - KarpfenZentrale.de - CarpeCentre.fr