Gewoon goed

Zeer goede karperspeciaal zaak

Had online wat besteld... Zeer snel geleverd.. 1 van de bestellingen was niet wat ik bedoelde... Gebeld.. En dat is wel een beetje moeilijk, je komt er niet tussen. Mij werd gevraagd om mijn emailadres te sturen. Korte tijd later werd ik direct terug gebeld. En kon ik het ook ruilen in de winkel. Had ik gevraagd, aangezien ik maar een half uurtje van Delfzijl woon vond ik dat de snelste manier voor mij in plaats terug te sturen.... Netjes opgelost. Zeer tevreden... Deze winkel is een aanrader.

Zeer snelle levering en communicatie!

Zeer snelle leveringen van topproducten met een hele duidelijke communicatie!

Top Händler

Gutes Angebot und super schnelle Lieferung. Besser geht es nicht. Immer wieder gerne.

Snelle verzending!

Fijne zaak

top!!

Super schnelle Bearbeitung und Versand

Die Jungs von der Karpfenzentrale sind echt super, schnelle Bearbeitung und Versand und selbst bei kleinen Problemen setzten sie alles daran um sie zu beheben. Die Kontaktaufnahme über den Chat auf der Webseite lief super. Danke nochmals, kaufe gerne wieder bei euch ein. Mit freundlichen Grüßen, Mirko Rehm

Alles gut geklappt

Alles so gelaufen wie man es sich wünscht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bij karpercentrale wordt je vriendelijk en goed geholpen.

Het juiste adres om je visspullen te kopen, Vriendelijk personeel die je goed adviseert!

Verwachte product met snelle levering tegen scherpe prijs

Super snelle levering volgende dag zoals aangekondigd. En het juiste product tegen een zeer scherpe prijs. Zeker een aanrader. Bedankt karpercentrale

Goede service en snelle levering

sehr gut

Danke für die schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Preis , Service, Lieferung - KLASSE!!

Erste Erfahrungen "gut" , natürlich nicht die "Letzte".

goede en snelle service

Na bestelling van producten wordt je prima op de hoogte gehouden hoe het het er voor staat met de bestelling. prima communicatie.

Supper snel geleverd

Leuke aanbiedingen en snelle levering zeer tevreden een aanrader

Snelle levering, je hebt gelijk, ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Goede service , goed bedrijf , snelle levering Overzichtig de website

Bestellte Ware kam genau wie angekündigt nach 2 Werktagen sicher bei mir an und das im Weihnachtsst.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede artikelen, snel verstuurd.

Super snel en correct geleverd.

Eerst online advies gevraagd over twee nieuwe molens dit liep perfect. Molens besteld kleurig verpakt en snel geleverd. Ga hier zeker meer bestellen !

Wurde leider die falsche Grösse geliefert.

Wurde leider die falsche Grösse geliefert.

Super Service, schnelle Lieferung

Hat alles prima funktioniert, dort werde ich öfter einkaufen...

Snel

slecht heb vier weken moeten wachten op mijn bestelling heb er zelf achter aan moeten bellen Sorry

onvoldoende

Landstraat 1

9934BG Delfzijl

050 2030 007

Over Karpercentrale

Van karpervissers, voor alle karpervissers. Von Karpfenanglern, für alle Karpfenangler. Par des pêcheurs de carpes, pour tous les pêcheurs de carpes. From Carpanglers, For all carp anglers. KarperCentrale.nl - KarpfenZentrale.de - CarpeCentre.fr