Goed ruim aanbod snel gewoon top.

Super geholpen door jullie

Einfache Bestellung.Schnelle, Transparente Lieferung.Guter Preis

Goed en snel

Super schnelle Lieferung.

Da meine Bestellung ein Geschenk für meinen Freund ist, kann ich Zum Produkt selbst leider noch nichts sagen. Aber die Bestellung wird die Lieferung verliefen unkompliziert und enorm schnell.

Snel & correct

N

Kaufe wieder bei euch. Danke

Alles perfekt. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ruime keuze,prima service vriendelijk personeel. Veel gekocht bij hun en veel contact gehad met wouter. Alles is nu bijna geleverd wacht nu nog op mijn hengels in een backorder. Maar dat wist ik toen ik ze bestelde. Prijzen zijn redelijk te noemen. Je krijgt waar voor je geld. Zal in de toekomst zeker vaker bestellen daar.

Alles ok

Bestellt bekommen passt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Das erste, aber nicht das letzte mal. Alles perfekt

Habe das erste mal dort bestellt. Preis Leistung waren einfach unschlagbar. Relativ schnell geliefert, obwohl es aus den Niederlanden kam. Gerne wieder.

Mooi product, snelle levering

Snel, correct en goede prijs

Snel, correct en goede prijs

Mijn ervaring met jullie snelle levering .dus toppie

zo hoort het

vlotte correcte levering van een kwalitatief goed product tegen een redelijke prijs

Super !!!!

Super snelle service en goede prijzen

Nicht zufrieden

Meine Sendung immer noch nicht angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Lieferung war nicht korrekt!

Es wurden leider die falschen Bleie geliefert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles gut

Zeer positief

Een ruim opgezette winkel, met zeer vriendelijk personeel. Nemen de tijd, denken mee met de klant en geven goed advies.

Alles ok

Gut und zuverlässig

Top bedrijf

prima verpakt en hartelijke bedankt, verzorging GLS waardeloos

prima verpakt mooie molen, bezorging GLS waardeloos

zeer goed

Quick delivery.

Goede organissatie

Ik had 2 producten met een verschillende levertijd. 1 product werd de volgende dag bezorgd, het andere product had een levertijd van 3 tot 9 werkdagen. Hier werd ik keurig van op de hoogte gehouden op het moment dat er een status wijziging was.

Landstraat 1

9934BG Delfzijl

050 2030 007

Over Karpercentrale

Van karpervissers, voor alle karpervissers. Von Karpfenanglern, für alle Karpfenangler. Par des pêcheurs de carpes, pour tous les pêcheurs de carpes. From Carpanglers, For all carp anglers. KarperCentrale.nl - KarpfenZentrale.de - CarpeCentre.fr