Een genot om in deze winkel te zij n

Wat een goede service. . Of ze ook 10 x heen en weer moeten lopen. Nee hier is het echt klant is koning .bedankt en ik kom zeker weer.

Alles super bin sehr zufrieden

Schnelle Lieferung

Hele lange levertijd

Ruim 2 weken moeten wachten tot mijn bestelling binnen was. Wat niet stone aangegeven bij de producten.

Sehr gut und schnell

Tip top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keurige medewerkers, die snel reageren. Wel moest ik ruim twee weken wachten op 4 pakjes onderlijnen

Seriöser Verkäufer, leider lange Lieferzeit bei meiner Bestellung

Alles in allem bin ich zufrieden , da die Ware Top verpackt ankam. Leider Lieferzeit von über zwei Wochen bei meiner Bestellung. Da auf Ware aus dem Trakker Lager gewartet werden musste. Preis war auch in Ordnung. Würde wieder bestellen. Hatte erst bedenken ob es ein Fakeshop ist. Aber es war alles zu meiner Zufriedenheit.

Gute Kommunikation

Ich hatte eine gute und schnelle Kommunikation. Lieferung top und schnell.

Topwinkel!!

Een goede levering van de artikelen en de mensen zijn snel bereikbaar via de chat of tf. Ik had per abuis geen goede straatnaam ingevuld maar dat werd met 1 chatberichtje aangepast zodat de artikelen mooi op tijd binnen waren.

Zeer tevreden over kwaliteit en levering

Prijs/kwaliteit prima .Persoonlijke benadering is een plus. Spullen snel en goed geleverd

Alles super

Alles hat gut geklappt an den Lieferzeit Angaben könnte man noch Arbeit sonst gibt es nicht zu bemängeln

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende zaak leuke bediening , ik vind het een aanrader

Fantastisch snelle afhandeling en bezorging. Mijn compliment!

Zie hierboven!

alles naar wens zeer vlugge bediening

vandaag besteld zelfs op zaterdag gebracht

Ze komen na wat ik heb gevraagd

Een molen besteld met de vislijn erop

Goed winkel

Top winkel

Mooi spul

Prima geregeld

iets sneller had misschien gekund

Héél lange wachttijd. Indien iets niet voorradig vlugger een alternatief voorstellen.

1e keer .goed bevallen.

Leuk overzichtelijk side

Betaald en niets ontvangen

Ze verzenden met firma gls en ze houden het pakket ergens vast in Puurs Belgie. Ik wacht al bijna 3 weken !

Goed spul

Prachtige stretcher van nash mogen ontvangen .. De indulgence emperor .. Enigste ding dr stond dus een ding mensen bestellen vaak dit dus die stretcher en een kussen niet wetende omdat dit de eerste stretcher is die ik koop dat het de verkeerde kussen is . Dus heb nu een heel groot bed met een klein kussentje helaas hahaha

Sehr gut ohne Probleme

Lieferung war ganz schnell und ohne Probleme.

Super schnelles Ablauf sprich versandt und Lieferung

Super freundlich und hilfsbereit

Schnell und gut

Alles wie beschrieben, danke.

Landstraat 1

9934BG Delfzijl

050 2030 007

Over Karpercentrale

Van karpervissers, voor alle karpervissers. Von Karpfenanglern, für alle Karpfenangler. Par des pêcheurs de carpes, pour tous les pêcheurs de carpes. From Carpanglers, For all carp anglers. KarperCentrale.nl - KarpfenZentrale.de - CarpeCentre.fr