Niet goed

Bijna een week op me boilies moeten wachten Terwijl de levertijd 2 dagen was. Zijn ze der eindelijk is het de verkeerde millimeter

Alles snel geleverd en top. Ik kom zekers terug. Bedankt.

Ik heb mijn ervaring als positief ervaren op één punt na.

Ik vind dat jullie veel te veel mailtjes sturen.

Snelle goede levering

Pas een karpertent besteld bij karpercentrale super blij mee snelle levering mooie prijs

Bestelling gedaan en super snel en goed geleverd en zal er zeker snel weer bestellen

impeccable

service et suivi rapide! emballage impeccable! tout est parfais, on peut acheter les yeux fermer!

Snelle en top service

Snelle en top service

Snelle levering , goede prijs

Snelle levering , goede prijs

Prima. Snelle levering. Groot assortiment.

Zie boven

Produkt und Preis top

Preis und Produkt Gut. Lieferzeit wurde eingehalten. GLS ist einfach bedingt gut.

Toller Service ,werde öfters bestellen

Von der Bestellung bis Lieferung beste Kundenbetreuung, sehr zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles top bin ich sehr zuefrieden

Karpfencentrale Bombe kann ich nur alle besstens sagen

Top winkel

Top winkel goede service en snelle levering

Defekte Ware bekommen und warte immer noch auf Rückerstattung

Warte seit ewigkeiten auf Rückerstattung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr gutt

Levertijd te lang

Op voorraad in het magazijn zou geen week moeten duren. Na reclamatie zag ik inderdaad dat er onder stond in ander lettertype dat de levertijd 3-9 dagen zou zijn. Dat noem ik niet op voorraad.

Super alles glatt gelaufen

Versand war schnell und zügig ich kann mich nicht beschweren. Werde demnächst mal ins Geschäft kommen und schauen

Alles super!

Alles Bestens

Alles Bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Scherp geprijsd, volgens afspraak geleverd, netjes afgewikkeld.

Helemaal tevreden

zending was kwijt geraakt lang gewacht op me bestelling maar een spoed zending verzorgd door karper centrale en keurig binnen de week opgelost top

Soweit alles in Ordnung

Schnell geliefert aber ich kann nicht etwas anbieten wenn es nicht in dem Zeitraum der angegeben wurde zur Verfügung steht.

top

prijs kwaliteit + logistiek dik voor elkaar

Tevreden over de hele lijn

Heb ondertussen nog al een bestelling geplaatst en die is ook aangekomen. Levering moet je op letten of ze het zelf op voorraad hebben of in het magazijn, leveringstijd is daarvan afhankelijk maar daar word je goed van op de hoogte gehouden. Ga in de toekomst regelmatig de website eens checken.

Sehr gutes broilly,fehlt leider die Aufbauanleitung

Sehr guter Service,.Schnelle Lieferung ,sehr zufrieden.

Landstraat 1

9934BG Delfzijl

050 2030 007

Over Karpercentrale

Van karpervissers, voor alle karpervissers. Von Karpfenanglern, für alle Karpfenangler. Par des pêcheurs de carpes, pour tous les pêcheurs de carpes. From Carpanglers, For all carp anglers. KarperCentrale.nl - KarpfenZentrale.de - CarpeCentre.fr