Het was zeer snel binnen

Ik ben erg blij met het kussen en de stoel die ik over het bed kan zetten nu kan ik makkelijk wisselen tussen zitten en liggen op het bed en dat is erg fijn met me reuma en het kussen licht ook erg lekker beter dan ik verwacht had om dat ik met me reuma nog al een mogelijk ben met kussens maar ik heb er zelfs al mee geslapen dus dat wil wel wat zeggen

Tevreden

Tevreden over het artikel dat ik heb gekocht zeer degelijke en stevig veel opbergruimte in tas zeker aanrader

Goed advies voor m’n spod hengel

Goed advies geven voor m’n nieuwe spod marker

Niemand had het Shimano tribal shirt op voorraad Karpercentrale wel

All perfect

Nothing bad to say

Snel geleverd!

Mooie brolly voor super prijs !

Schnelle Lieferung, perfekte Ware!!!!

Ware wie beschrieben, super Händler. Immer gerne wieder.

Slecht

De molen is niet goed, en de hengel kwam beschadigd aan. de spoel van mijn molen van 20 euro is beter dan wat ik heb gehaald geen aanrader. de doos was ook erg beschadigd. de ankerlood was wel goed en de gevlochten draad. voor een bestelling van 150 euro zou ik iets meer verwachten.

Alles soweit OK

Was mich etwas irritiert hat, war, dass in derBestellbestätigung nicht benannt war, was man bestellt hatte. Da ich seinerzeit viele Bestellungen laufen hatte, wusste ich zunächst nicht sicher, welche Ware nun von der Karpfenzentrale kommen würde. Ist aber nur eine Kleinigkeit. Vllt kann man das ja verbessern. ; )

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie prijzen en snel geleverd

Topper aanrader

Gewoon goed !!!!!!!

Gewoon goed met service, en materiaal keuze.

Sterk in prijs en heel vriendelijk.

Super tevreden om mijn spullen allemaal nog te leveren voor mijn vistrip! thanks Tom

Es gibt nix zu meckern

Weiter so

topservice!!!!

ook al was er 1 bestelling niet bij,zeker door niet aanwezig 2 dagen nadien gratis geleverd ander firma rekenen nog verzending aan Karpercentrale nooit!!! zeker 10 sterren waard!!!! houden zo Karpercentrale MIJN VIS VRIENDEN ZIJN ZEKER OP DE HOOGTE VAN JULLIE GOEDE SERVICE!!! mvg alfons

Geen opmerkingen, alles is goed verlopen en ik ben tevreden met het artikel.

Ben blij met het product voldoet aan mijn verwachtingen

Top service en snel bezorgt mij

Super snelle levering. Top.

Nogmaals top

Snel geregeld

Mijn bestelling was snel geleverd en voor een goede prijs. Helemaal top!

De bestelling voor 4 uur gedaan zosls beloofd volgendevdag in huis Super snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Snelle reactie, snel geleverd, top kwaliteit!

Rugzak tegen een zeer goede prijs besteld en naar verwachting goed geleverd. Goede ervaring met deze shop, zal er zeker nog een keer bestellen.

Prachtige

Snel netjes

Ablauf genau wie man es sich vorstellt

Schnelle Lieferung und perfekte Ware.

Landstraat 1

9934BG Delfzijl

050 2030 007

Over Karpercentrale

Van karpervissers, voor alle karpervissers. Von Karpfenanglern, für alle Karpfenangler. Par des pêcheurs de carpes, pour tous les pêcheurs de carpes. From Carpanglers, For all carp anglers. KarperCentrale.nl - KarpfenZentrale.de - CarpeCentre.fr