Actuele voorraadinzicht, eerder geleverd dan aangegeven

Jaren vis ik al op karper en moet dus regelmatig wat materiaal bestellen. Dit probeer ik natuurlijk zo goedkoop mogelijk via webshops te bestellen, onze hobby is al duur genoeg. Ik had nooit van KarperCentrale gehoord, maar 1 ding is zeker, hier ga ik vaker bestellen en waarom dan; Actuele voorraadinzicht Grote voorraad Groot assortiment Goede prijzen Goede updates over je status bestelling En als laatste compliment voor bezorgdienst, want het werd 1 dag eerder geleverd(goede update) Minpunt: winkel ligt niet echt in de buurt van Arnhem, want anders was ik wel even komen kijken/shoppen. Ga zo door!!

Alles Perfekt

Alles gut und Perfekt

Zo als het hoort te zijn top!

goede prijs eerlijk en vertrouwd

ik had een bestelling geplaatst twee hengels , een daar van werd al snel bezorgd en de ander was niet meer op voorraad. maar ik wordt netjes op de hoogte gehouden persoonlijk via de mail ik had er 100% vertrouwen in , en 3 werkdagen later kreeg ik een bericht dat de andere hengel ook verzonden was . ik ben van plan om bij karpercentrale vaker te bestellen

Alles bestens gelaufen.

Sehr gute Abwicklung, sehr gutes Preis -Leistungsverhältnis, der Versand läuft sehr professionell. Alles in allem perfekt.

zeer goede service

bestelling gedaan en snel en netjes verpakt geleverd. vriendelijke prijzen ik kom zeker nog eems terug.

schnelle lieferung

alles top lieferung sehr schnell

Bin sehr zufrieden

Oft sind tolle Angebote drin,die unschlagbar vom Preis her sind und die Lieferung geht auch ruck zuck. Bisher noch nie Probleme gehabt, bestelle weiterhin hier.

Хабјановић кгфки квј

Јвј. Квфк лвглмвј

Top service!

Mijn Fox 2+2 rod case was niet in orde toen ik thuis kwam en bezorgd was, meteen gebeld en ze stuurde meteen een nieuwe op. Die kreeg ik binnen twee dagen binnen. Klantenservice is echt goed en ze helpen je zo goed als kan. Ik raad Karpercentrale ten zeerste aan. Snelle service en aardige mensen.

TOP!

Problemlose Abwicklung! Sehr guter Preis.

Alles bestens Gelaufen

Alles gut muss mal bei Euch vorbeischauen

Snelle en goede service

Snelle levering en zeer aantrekkelijke prijzen.

Super Produkt,schnelle Lieferung,alles bestens

gute Preise,schnelle Lieferung

Niet super

Ruim 2 weken geleden een bestelling geplaatst. De molens zijn snel geleverd maar de holdall zou 3 tot 5 werkdagen levertijd hebben. Nu (14dagen later) nog steeds niets ontvangen. Ontvang geen bericht van ze dat de bestellingen vertraagd is en het ticket dat ik heb geopend blijft onbeantwoord. Vorige week gebeld en zou afgelopen maandag binnen komen. Maar ook nu nog steeds niks ontvangen, dit alles terwijl hij volgens de website (nog steeds) gewoon op voorraad zou zijn.

Heel vriendelijk. Goede en snelle service.

Heel tevreden. Goede klantenservice. Bestelling snel verwerkt en bezorgd.

Schnelle Lieferung einwandfreie Ware preislich top

Super preis- und leistungsverhältnis gerne wieder

Schnelle Lieferung, voll Zufrieden.

Ware wurde schnell Versand und kam sauber Verpackt an.

Einfach perfekt

Alles wunderbar

Bestellung unkompliziert, man bekommt umgehend Hilfe bei Fragen

Snelle en goede levering Je krijgt snel antwoord bij een vraag. Dit is een aanrader

Jederzeit wieder würde ich da bestellen.

Super nett und freundlich, sollte die Bestellung sich verzögern wird man sofort darüber informiert. Ich werde definitiv dort wieder bestellen.

Nooit meer !

Wat een klucht om hier goederen te retourneren van België naar Nederland. Van. een retour label hebben ze hier nog nooit gehoord .Ware wel zo vriendelijk om een code door te sturen om de verzendingskosten op hun te nemen maar je kunt deze code nergens ingeven en draai je toch nog zelf op voor de retour kosten. Wat ons betreft NOOIT MEER. Het ga jullie nog goed ! Doei.

Sehr Gut

Trotzdem ich die falsche Ware bestellt hatte wurde alles schnell und unkompliziert geregelt.

Goed assortiment, prijs verhouding prima, goede communicatie als je vragen hebt!

Landstraat 1

9934BG Delfzijl

050 2030 007

Over Karpercentrale

Van karpervissers, voor alle karpervissers. Von Karpfenanglern, für alle Karpfenangler. Par des pêcheurs de carpes, pour tous les pêcheurs de carpes. From Carpanglers, For all carp anglers. KarperCentrale.nl - KarpfenZentrale.de - CarpeCentre.fr