Snelle bezorging

Tado op zaterdagavond besteld, dinsdag keurig verpakt ontvangen. Goede service!

prima prijs

Alleen jammer dat myparcel , het pakketje bij de voordeur gezet had, ik was ff niet thuis ............

Geweldige service en snelle levering

Mooie makkelijke en overzichtelijke site goede service en snelle levering.

Ruime keuze goede informatie en snel geleverd

Ik heb een mooie Tado smart set gekocht. Informatie op de website is duidelijk en het bestellen is een eitje. Heb de set gisteren geïnstalleerd en dat ging prima. Aanrader!

Goedkoop en snel

Uitstekende prijs en snelle levering TOP

Erg goed.

Groot assortimenr, snelle levering

Goede informatie op de website en keurig snelle bezorging

Precies wat je van een leverancier verwacht.

Product uitgezocht en door een aanbieding bij Hellosmart uitgekomen. Aanmelding bestelling, betaling en levering gingen geheel naar verwachtibg en tevredenheid.

Eenvoudige bestel procedure en op tijd geleverd.

Zeer snel afgestuurd

Er was een klein misverstand bij de aflevering welke via e-mail ten volle tevredenheid en zonder problemen snel is opgelost.

Ontzettend goede en persoonlijke service

Direct na mijn bestelling persoonlijk gebeld om te vragen of het okey was om de bestelling in twee delen te leveren ivm voorraad. Volgende dag eerste pakket op de mat met een handgeschreven kaartje. Vandaag zoals toegezegd deel 2 bezorgd. Erg fijn dat dit soort (snelle) persoonlijke service nog bestaat.

Snelle service en goede prijs

Snelle levering. Snelle hulp via WhatsApp.

Gewoon leveren. 2 losse is ook een duo pack met korting. Uitstekend.

Google Nest Cam Indoor/Outdoor 2-Pack Voordelig 2-pack met €39 korting. Deze is niet op voorraad maar ze leverde 2 losse met de duo korting.

Uitstekende prijzen :)

Goedkoper dan elders en snelle verzending!

Erg prettig

Na telefonisch contact gehad hebben snel tot aankoop over gegaan. Erg vriendelijk, duidelijke en vakkundige uitleg door Wouter. Zeker aan te bevelen

Service helemaal TOP

Ik werd gebeld dat het door mij bestelde artikel niet in de kleur die ik had besteld leverbaar was en dat ik mijn geld terug kon krijgen. Goed geregeld.

De verzending was perfect

Ik heb het retour gestuurd, omdat ik het verkeerde besteld had.Ik wacht de afhandig hiervan nog even af Alvast bedankt voor de service

Alles correct

Top product!

Makkelijk te installeren en werkt top.

Na een vlotte bestelling een dito vlotte levering. Goed verpakt en binnen de termijn verstuurd. Zij komen na wat ze zeggen!

Zoals het hoort.

Snel geleverd. Kwaliteits producten voor een goede prijs.

Zeer positief!

Kundig advies gehad en zeer snelle levering van het product!

Super snel geleverd en goedkoopste

Ik heb bij Hello smart een google home audio duo pack besteld, niet alleen waren zij 20 euro onder de laagste prins ik kon vinden maar de levering was ook super snel. Ik zal zeker weer hier shoppen als ik iets zoek, op het gebied van huis automatisering.

Alles prima. Produkt besteld, volgende dag geleverd in degelijke verpakking.

Bestelling ging makkelijk, betaling is ook prima geregeld. Volgende geleverd door Postnl in een degelijke verpakking en produkt werkt ook prima.

Keurig geregeld allemaal

Als je besteld is alles duidelijk aangegeven. Kind doet de was. Ook de prijs is scherp. Kortom, ik ben dik tevreden.

Kiyoh Bewertungen