Super service

Snel en goed service

Ondanks leverprobleem toch tevreden

Levering in twee stukken gehakt, waardoor toch geen montage probleem ontstond

Kom afspraaken na

Snelle goede levering

Product voldoet helemaal Ringbel. 1 2e generatie en Chime. Prime verpakt.

1 deel van mijn bestelling was niet op voorraad. Er werd keurig gevraagd of ik met de hele bestelling wilde wachten tot die compleet was of dat ik het eerste deel direct wilde ontvangen. Goede service

Super snelle levering tegen een goede prijs

Was al een tijdje opzoek naar de slimme deurbel van Netatmo . Zag bij Hellosmart de deurbel staan tegen een goede prijs. Meteen maar besteld en de volgende dag was hij binnen.

Helemaal top

Ik had een bestelling gedaan, maar waarschijnlijk door een foutje van de IT afdeling heb ik veel meer korting gekregen dan de bedoeling was. Maar Hellosmart heeft zich als een gentlemen gedragen en heeft de bestelling toch gewoon uitgeleverd.

Snelle levering van goede producten en goede uitleg

Snelle levering, zeer goede service

Smart lampen besteld. Pakket de volgende morgen al binnen. Razendsnel! De lampen pasten niet dus ik wilde ze terug sturen. Telefonisch contact gehad en geruild voor andere lampen. Allemaal geen probleem en een vriendelijke en zeer goede service. Volgende dag was het pakket alweer binnen.

Bloedsnel verzonden

Ik was 15 minuten na 16:00 uur aan het bestellen en het was de volgende dag al meteen binnen. Net kaartje bij de bestelling en retourlabel mocht dat nodig zijn.

Snel, goed en makkelijk

Zie boven

Super service

Super goed advies!!

Waanzinnig goed

Voor het eerst over gegaan op slimme lampen en na wat zoek werkweek gekozen voor dit bedrijf. Bestelling netjes op tijd en ontvangen en conclusie is dat ik dit jaren eerder had moeten doen.

Correcte levering. En goed antwoord bij vragen.

Voor vragen over het product contact met ze gehad. Super vriendelijk geholpen.

Verkoper was oké

Alleen bij PostNL pakje 2 dagen doorgeschoven Hub zelf is prima Had er al 1 van de eerste generatie Nu de 2e generatie

Service zoals het hoort

Ik had een product besteld maar bedacht me een dag later dat ik dit eigenlijk toch niet dit wilde (had niks met deze site te maken). Opgebeld buiten kantooruren tegen beter weten in. Werd keurig opgenomen. Er werd uit interesse gevraagd waarom ik het niet meer wilde en wat eventueel een beter alternatief zou zijn. De bestelling werd netjes geannuleerd en ik had mijn geld een dag later op mijn rekening staan. Betrouwbare site, bestel hier de volgende keer zeker weer (na zelf iets beter nagedacht te hebben over wat ik nu eigenlijk wil :) )

Fijne lampen

Levertijd viel wat tegen, moest er contact voor opnemen. Tevreden over de aankoop.

Perfect!!

Snelle levering, goed verpakt. Kortom netjes geregeld..Top Service

Goede service, vlotte bezorging, goede prijs/kwaliteit, goede afhandeling.

Fijne snelle service en mooie producten

Unieke producten, snelle service en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering,goede producten.

goed en snel advies

Goed. via de mail snel en duidelijk advies aangaande aanschaf en extra aankopen.

Duidelijke website goede service

Heb er een smart drinkfles gekocht. Alles verliep top. Snelle service met aandacht voor details.

Snelle levering, telefonisch bereikbaar (!), wij zijn zeer tevreden

Duidelijke site met adresgegevens, vriendelijke telefonische service. Zo hoort het! Prima!

Verschrikkelijk

Ik heb een product gekocht 2x en heb er maar 1 ontvangen, ik heb een mail gestuurd, maar krijg geen reactie!

Kiyoh Bewertungen