Garantie afhandeling defecte Zigbee Led spot was snel en zeer correct.
Goede prijs en snelle afhandeling van mijn bestelling. Duidelijke omschrijving op de website van het bestelde.
Volg mijn pakket klopte niet helemaal, verder alles in orde.
Eerste product voldeed niet aan verwachting, (meerdere verdiepingen verzwakte het signaal). Snelle reactie op mijn vragen en na retourneren een vervangend product gekregen wat wel voldoet.
Pluspunten
Goedkoopste prijs... Snelle en goede levering
VerbeterpuntenSupport Voor bv smartthings van Samsung Of andere domotica op zigbee of links hierna toe
Pluspunten
Overzichtelijke website. Gemakkelijk bestelproces. Goede communicatie. Snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Bij een probleem met een TrustTunable Zigbee lamp, prima geholpen door de helpdesk van Hellosmart. Netjes door hun het product geruild, met zelfs een upgrade naar een RGB lamp. Ze denken op een nette manier met de klant mee om zo samen tot een oplossing te komen!
Pluspunten
Ik had een probleem met het koppelen van mijn Ikea smart light aan de Z1 van Trust. Hierover gebeld met Hello Smart en vriendelijk te woord gestaan. Binnen 10 minuten hadden ze een oplossing voor mijn probleem en alles werkt nu naar behoren.
Pluspunten
Netjes / goed geholpen, ook toen bleek dat de verzending vertraagd was en in een andere verpakking zat.
Pluspunten
Snelle afhandeling en goed afgeleverd
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Op alles zeer goed!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen vinden.
Pluspunten
Gemakkelijk bestelproces. Vlotte levering Goede en duidelijke communicatie
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering, goede after-sales
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuke persoonlijke boodschap
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en gunstige prijzen.
Pluspunten
Zeer goede klantenservice. Had een product besteld wat later bleek toch niet te zijn wat ik moest hebben. Nadat ik dit geconstateerd had gelijk gemaild en werd de order direct geannuleerd. Tevens werd er gelijk meegedacht om te kijken of er een ander product wel zou aansluiten bij mijn smart home setup. Volle 5 sterren meer dan waard!
Pluspunten
Product goed verpakt. Leuke persoonlijke communicatie: handgeschreven kaartje er bij.
VerbeterpuntenOm onbekende reden was mijn bestelling ergens in het systeem blijven hangen wat voor wat vertraging in de verzending heeft gezorgd, maar na een mailtje kreeg ik zeer snel antwoord en is de order alsnog direct verwerkt.
Pluspunten
Prijs en persoonlijke memo in pakket
VerbeterpuntenNog snellere levering
Pluspunten
Zeer goed advies aan de telefoon
Pluspunten
Goede service , vriendelijk.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Duidelijke uitleg en snelle bezorging
Pluspunten
Wederom snel, vakkundig en accuraat geholpen!
VerbeterpuntenGa zo door
label.public.group-description.certificateUrl