goede snelle service

goede snelle en flexibele service

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Geweldig, kort en krachtig.

Ik heb besteld, 3 dagen later in huis een een pracht produkt.

Vandaag besteld, overmorgen binnen

Prettig!

Chatfunctie werkte goed en fijn om verwittigd te worden over tijdstip van aflevering.

Fijn zaken gedaan!

Van A tot Z ging alles naar wens

half tevreden...

we hadden een kunstof rol besteld, dit kwam ook zo aangegeven op het scherm, bij levering blijkt het toch een ijzeren te zijn. Geen duidelijkheid...

Mooi product en super snel geleverd

Super snelle levering en goede kwaliteit.

Heel prettig

Gisteren besteld vandaag binnen, super.

zoals verwacht

Geen geweldige kwaliteit

Breekbaar artikel de sneeuw schep

Snelle reactie!

Duidelijke webshop met handige zoek- en chatfunctie. Snel antwoord op vragen en goed advies gehad. Uitstekend!

gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Niet super goed

Ik heb 2 x een zak zout besteld, En ik heb er maar 1 ontvangen!! Heb telefonisch contact met jullie gezocht Zou terug gebeld worden maar heb tot op heden niets vernomen

Snel correct en goed

Goede service.

Snelle levering.

snel en accuraat.

snel en accuraat.

Nvt

Nvt

Keurig

Netjes verpakt, op tijd bezorgd .. zorgvuldig

Perfect geregeld

Heb een gevulde gereedschapskist HBM besteld en netjes op afgesproken tijd geleverd.Degelijke kist met mooie inleg en gereedschap.Ga ik veel plezier van hebben. Rob

Good company

I’ve ordered from France and I was surprised to receive the tool trolley within 3 days. Super!

Snelle en prima levering

Op zijn naar gereedschapsprodukten kwam ik op deze site. Makkelijk en snel zaken te vinden en te bestellen en zeer snelle en correcte levering. Prijs ook prima

Geweldig servies en goede kwaliteit producten

Wij zijn heel tevreden met klant vriendelijke servies en kwaliteit van de producten

topproduct en snelle levering

zeer goed

Uitstekende service

Precies wat ik had besteld, snel geleverd. Telefonisch contact voor de afspraak. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Alle lof!

Philipsenstraat 3

5371CN Ravenstein