Mooie producten en goede service

De strandtassen zijn prachtig en stevig. Ook de opdruk is mooi gedaan

Goede service en reageren snel!

Rugtasjes met opdruk besteld. Ze zijn met een week binnen gekomen. Top service!

Fijne samenwerking en snelle levering

Voor het uitzoeken van de relatiegeschenken ervaren wij korte lijntjes, snelle reactie en ook nette levering.

Alles weer top geregeld!

Eenmaal een idee voor een geschenk dan is het zo geregeld. Korte lijntjes, snelle offertes, bestelling en levering. Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Stravers en altijd tevreden.

Tevreden

Goed bereikbaar en prettig contact. Prima USB sticks

Mooi produkt! Snelle levering. Goed klantcontact.

Mooi produkt.

altijd goed bij Stravers!

Bestelling geplaatst en zoals altijd weer keurig op tijd geleverd! De kleding is mooi bedrukt en precies zoals opgegeven.

Persoonlijke, prettige en vlotte ervaring

Na telefonisch contact over een bestelling werd overgegaan op contact via de mail. Het mailcontact dat hierop volgde was niet alleen snel, maar ook betrokken en doelgericht. De bestelling werd erg snel opgepakt. Verder werden vragen en onduidelijkheden beantwoord. De levering verliep vlot en voor de afgesproken uiterste leverdatum.

Great products and service

Really satisfied

Het proces loopt mooi door

Gewoon goed

zeer tevreden

Goed geholpen met het ontwerp en het eindresultaat mocht er zijn.

Goed contact, snel geleverd

Nieuwe bedrukte balpennen besteld bij Stravers. Goed contact, mooi ontwerp en snelle levering. Tot een volgende bestelling!

prettig contact en goed advies

Na een eerste contact met vragen over mogelijk- en onmogelijkheden voorzien van goed advies. Het aanleveren van borduurmodellen (print) was een pré omdat deze aan de sponsors konden worden getoond en goedgekeurd. Ook de communicatie in het vervolgtraject was helder. Artikelen keurig thuis afgeleverd. Gewoon een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Rob Veenink. Biljartvereniging WSS.

goede snelle levering

Dit was de 2e keer dat we dit product bestelden. Er moest een kleine aanpassing op komen en dat was geen probleem. De drukproef hoefden we niet opnieuw te sturen. Die hadden ze nog. Levering zou max 3 weken zijn, maar binnen 1,5 week hadden we de goederen in huis.

Altijd goed en betrouwbaar adres

Reeds meerdere malen promo materialen bij Stravers besteld. Altijd goed en snel contact en de order snel verwerkt en geleverd. Ruime keuze en kwaliteit ook goed dus we zijn heel tevreden.

Altijd fijn contact

Wij bestellen regelmatig materialen voor ons bedrijf bij Stravers. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en je hebt ook altijd snel reactie. Bij problemen wordt er naar een passende oplossing gezocht. Gewoon super!

Bestelling van usbsticks met een eigen logo gedaan. Bij levering bleek deze top in orde. Heldere en duidelijke mailwisseling.

Top bedrijf!

Al vele jaren ervaring met Stravers. Ook nu bij mijn nieuwe werkgever weer een top samenwerking. Stravers (Basilja) denkt met je mee, snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortang en levering. Voor mij dus al jaren alleen maar positief en ik zou Stravers dan ook zeker aanraden!

Goede communicatie, vriendelijk en snelle levering.

Heel fijn contact.

Fijn contact aan de telefoon, hoefde niet via de website te bestellen, kon ook via mail. Snelle afhandeling.

Snelle levering en netjes verzorgd.

Snelle service en goede kwaliteit!

Mijn ervaring met Stravers Promotions is elke keer weer erg positief. Het bestellen gaat snel, het personaliseren is erg gemakkelijk en er wordt goed met je meegedacht. Wij hadden deze keer een vrij strakke deadline voor het leveren van de producten en ook dat was geen probleem. Zeker een aanrader!

Ge-Wel-Dig

Snelle, betrouwbare en vriendelijke persoonlijke service.

Prima service en zoals altijd op tijd geleverd

Prima service en zoals altijd op tijd geleverd

Very good experience

I had a great experience with Basilja who help me with my order. She was fast to answer me and got the delivery on time for the event. Will definitely order again in the future.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!