Goede/snelle service en blij met het product!

Aardige vrouw, goede en snelle service en vervolgens ook weer blij met het product!

Heel prettig geholpen bij een spoed opdracht

Het is altijd erg fijn om met Stravers te werken, er wordt meegedacht met ontwerp en mogelijkheden, met als resultaat dat op korte termijn (3 werkdagen na contact) de producten al in huis zijn. En het is erg prettig om met Basilja te schakelen!

perfect

Very good service and very helpful in finding the right solution for us

Top service en snelheid

Al jarenlang klant bij Stravers. Super service en goede promotie producten. Bedankt Basilja!

Prima prijs/kwaliteit en top service!

Reeds verschillende jaren werken we met Stravers samen wat onze bedrijfskledij betreft en steeds komen we tot dezelfde slotsom: prima prijs/kwaliteit en top service!

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Leuke artikelen, diverse mogelijkheden. Doen wat ze zeggen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima en snel geleverd!

DHL is niet bepaald mijn favoriete vervoerder, maar deze keer ging het gelukkig goed!

Goed service, na afgeven spoedorder.

Goede serivce

Prima product en service

Op mijn vraag om een oud model rvs fles werden goede alternativen voorgesteld en kon een proefexemplaar opvragen. De proefdruk was er snel.

Fijne communicatie en prachtig bedrukt

Altijd erg tevreden over de snelle en fijne communicatie. Prachtig bedrukte kleding weer mogen ontvangen. Denken ook goed mee. Ik kom altijd weer bij stravers uit om de klantenservice.

Zeer goede begeleiding en zeer goede adviezen

Ontvangt keurig een demo model. Bestelling volgens afspraak geleverd. Communicatie met Basilja verliep erg goed, alles verloopt zeer soepel. Ik ga zeker firma Stravers bij mijn collega's aanbevelen.

Super service

Goede service en snelle levering

Goed persoonlijk contact!

Aan de telefoon en via de mail ben ik goed en snel geholpen. Er werd meegedacht en ik ben in het hele proces meegenomen. Super fijn!

Mooi notitieblok. Het logo maakt het af.

Leuk om cadeau te geven. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Goede kwailteit en snelle service

Goede kwailteit en snelle service

Stravers is aan te bevelen voor (gepersonaliseerde) relatiegeschenken!

Ik ben tevreden over de producten en service van Stravers. De communicatie ervaar ik al prettig en duidelijk. Drukproeven worden snel geleverd, hetgeen goed inzichtelijk maakt hoe een product eruit komt te zien. De levering was conform afspraak.

Snel en goed

Meteen na mijn bestelling werden wij gebeld wanneer wij de spullen nodig zouden hebben. Ivm de feestdagen was de mogelijkheid er dat de er vertraging zou zijn. Maar door snel en adequaat handelen is het alsmaar erg snel geleverd nog voor de feestdagen. En dus geen vertraging! Top deze service.

prettige ervaring met Stravers. mail worden snel beantwoord, drukproeven worden netjes opgemaakt tot je tevreden bent.

Super, kwaliteit en snelle levering

Super, kwaliteit en snelle levering

Super service van Basilja.

Altijd op tijd. Mooie kwaliteit en goed prijs!!

Een fijne ervaring van begin tot eind!

Super tevreden over de wijnkoelers die we als relatiegeschenk hebben besteld! Het contact verliep snel en persoonlijk, de levering was keurig op tijd, en de kwaliteit van de wijnkoelers is precies zoals we hadden verwacht. Een fijne ervaring van begin tot eind!

Snelle, vriendelijke service

Altijd snelle levering en goede producten

Super leuk kerstpakket

Voor onze medewerkers is dit kerstpakket erg in de smaak gevallen. De snelle service van de medewerkers van Stravers is ons zeer goed bevallen.

Snelle en goede service!

Ik was wat laat met het bestellen van de kerstpresentjes voor onze klanten. Ronald schakelde snel en alles nog ruim op tijd binnen! Daarnaast ziet het product er nog erg netjes uit inclusief de verpakkingen. Nogmaals dank!

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!