Hele fijne samenwerking. Snel reageren, goede designs, goede kwaliteit bedrukking, kleuren komen overeen. Echter is niet iedere Kubus op de zelfde plek bedrukt, maar dit staat in de voorwaarden van het ontwerp. Al met al zijn wij als Hazenberg zeer tevreden

USB creditkaart bedrukt

prima service en snel antwoord op een vraag van me. En het belangrijkste, alles ziet er goed uit en werkt.

Supertevreden

Vlotte gang van zaken. Het communiceren over de bestelling en de opdruk. De extra moeite die gedaan is en de vlotte verwerking en levering. Eindresultaat precies wat ik had verwacht. Blij mee!

Creatief en accuraat

Snel en vlot geholpen, binnen notime een creatief ontwerp. Hiervoor was weinig input van onze kant nodig.

Goede service en prijs

Allemaal prima geregeld

Diverse artikelen besteld en laten bedrukken cq graveren, alles naar behoren afgehandeld

Al jarenlang een heel betrouwbare leverancier die moeite doet en meedenkt.

Al jaren bestel ik hier 1x per jaar presentjes. Niks is teveel en er wordt mee gedacht in wat mogelijk is en hoe een logo te plaatsen bijvoorbeeld. Levering vindt plaats volgens goede afspraken en deze worden altijd nagekomen. Ook is er na al die jaren een persoonlijk contact en dat is erg fijn.

Gewoon goed geregeld!

Inmiddels meerder keren besteld bij Stravers. Altijd snel, direct en prettig te woord gestaan door Basilja. Goed advies, snelle levering. Aanrader!

Snel- Vriendelijk - Efficiënt en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer snelle en vriendelijke service op maat. Bestelling was ook zeer snel klaar en op tijd geleverd. Een aanrader.

Prima ervaring!

Voor een evenement hebben wij stressballen laten bedrukken. Het product is mooi en de levering was prima. Ook het contact tussendoor verliep erg prettig.

Goede service en een mooi product!

De service die wij van Stravers hebben ontvangen tijdens het bestellen van de luxe toolset hebben wij als zeer prettig ervaren. Daarnaast zijn wij erg blij met het afgeleverde product!

Zoals altijd weer heel tevreden

Producten weer netjes en naar wens ontvangen. Contact is goed, service ook. Wij zijn vaste klant!

Weer helemaal in orde en ruim op tijd geleverd

Altijd vriendelijk mailcontact. Levering is net als altijd weer helemaal in order en ruim op tijd geleverd

Keurige service, goed geholpen en hele vriendelijke begeleiding.

Goed geholpen, feedback ontvangen en vlotte communicatie en levering. Al met al enorm tevreden.

Fijne communicatie en goed product

Het contact was heel prettig, kreeg snel reactie en uitgebreid antwoord op mijn vragen. Zelfs van hun grafische afdeling, toen ik twijfelde of alles wel goed kwam. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en de verwachte levering. In vergelijking met andere sites niet duur, en fijn dat je ook wat kleinere oplages kunt bestellen tegen hele nette prijzen. Prima product en echt heel prettig bedrijf om mee samen te werken!

Klantvriendelijk

Prettig en persoonlijk contact. Zeer tevreden over de bestellingen die we doen. Fijn dat Stravers over een eigen drukkerij beschikt waardoor alles in "eigen huis" afgehandeld wordt.

Goed product, op tijd geleverd

Snelle levering en prima service!

Goede communicatie, snelle levering van de bestelde producten. Zeer tevreden!

samen komen we er wel

Aanvankelijk was de kwaliteit van een deel van de bestelling niet optimaal. Stravers heeft dit gedeelte gratis opnieuw geleverd. Het betrof drukwerk op hout, wat altijd ingewikkeld is. De communicatie met Stravers was heel prettig en transparant. Ook al ging het dus niet in een keer goed, ik zou zeker weer bij Stravers bestellen!

Top geregeld en supersnel!

Snelle service :)

Goede en snelle service, mooi materiaal

Mooi Product

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Goede, duidelijke bedrukking op stevige, kwalitatieve ijskrabbers.

Snelle en goede service

Altijd snel en goed geregeld als we iets bestellen, snappen snel wat we willen en bedoelen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed!

Super service

Wij zijn met ons bedrijf al vele jaren klant bij Stravers omdat het persoonlijk contact, het meedenken, en de supersnelle service het plaatje compleet maakt. Hierdoor voel je je als klant enorm gewaardeerd.

Ze hebben ook veel geduld ;)

Ik ben altijd al gewend dat ze snel reageren en verzenden, maar deze keer moest ik de order zo vaak aanpassen ,maar zelfs dat maakt niets uit. Ze denken altijd mee en geen aanpassing is te gek. Dus qua geduld ook een dikke 5 sterren review !!!

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!