Snelle en goede service

Altijd vriendelijk personeel, professioneel, kundig. Snelle levering

Goede snelle communicatie en product snel geleverd.

Fijn opgelost!

Wij hebben al eerder gadgets met ons logo besteld bij Stravers, waarbij we altijd supergoed geholpen werden. Daarom was ik deze keer verbaasd dat het logo op sommige sleutelhangers niet goed gedrukt was. Direct contact opgenomen met Basilja, die direct voor een oplossing zorgde. Alle verkeerd gedrukte sleutelhangers werden vervangen en dit alles werd ook nog supersnel geregeld. Als we weer door de voorraad heen zijn, bestellen gewoon weer hier!

Goede en persoonlijke service

Altijd vriendelijke en snelle service

Fijne pennen en goede kwaliteit

De pennen zijn van goede kwaliteit en schrijven fijn. In combinatie met de bedrukking van je logo is het goed promotiemateriaal.

Mooie USB-sticks op maat gemaakt

Wij bestellen al een aantal jaar dezelfde USB-Sticks specifiek met logo. Elke keer worden wel snel voorzien van een offerte en worden de producten snel geleverd. Top!

Stravers denkt in oplossingen

Ik ben al jaren klant bij Stravers en bestel (te) vaak artikelen (te) laat, maar ondanks dat wordt er altijd weer een betaalbare oplossing gevonden.

Snelle service en zeer vriendelijke medewerkers

Wij hebben katoenen tassen met opdruk voor een afscheidscadeau van groep 8 besteld. De medewerkers van Stravers denken erg met je mee en maken het ontwerp totdat je tevreden bent. We zijn erg fijn geholpen.

Nette pennen en goede service

Bestelproces en advies was goed. Ook duidelijke communicatie dat levering wat langer duurde dan voorzien.

Goed contact en snelle levering

Met Basilja verloopt het contact altijd soepel. Stuur ik een mail, nog geen uur later krijg ik alweer reactie terug. De producten worden altijd snel geleverd.

Prima Service voor een goede prijs

goed geholpen, usb stick voor een mooie prijs

test

test

Er wordt meegedacht over het perfecte product.

Nu al meerdere keren USB-sticks besteld. Dit keer voor een Basisschool. (De USB Stick Twist, blauw, 16GB) Het bestelproces is soepel en intuïtief. Het logo (eenzijdig) laten drukken op de USB-stick is bij de prijs inbegrepen. Er wordt meegedacht en contact opgenomen indien hetgeen je bedacht hebt, mooier / beter kan. Kijk, dat is pro-actief met de klant meedenken.

Zeer goede service

Gehele proces verliep prima en snel. Van het design tot aan de levering zonder enig probleem.

Weer tevreden

Al een paar keer iets besteld bij Stravers en altijd zeer tevreden. Vooral de communicatie is zeer goed en een goede service.

Perfecte service!

Ons verzoek tot snelle levering werd prima opgevolgt. Binnen enkele dagen ontvingen we onze bestelde hoodies met opdruk.

"Ze schakelen snel en denken erg goed mee om zo tot het beste eindresultaat te komen""

Goede service, prijs & kwaliteit

Zeer prettige communicatie, heel erg behulpzaam. Snelle reactie en er werd goed meegedacht en gehoor gegeven aan onze behoefte. Mooie producten en snelle levering. Zeer tevreden.

Zeer verrast over het mooie resultaat

Ik ben maar een kleine onderneming en heb nog nooit relatiegeschenken aangeschaft. Ik kan geen duizenden producten aanschaffen, maar Stravers staat open voor een persoonlijk op maat gemaakt aanbod. Ik heb houten usb's laten bedrukken en ik ben blij met het resultaat. Nu kan ik mijn Lofdichten in een mooi doosje aan klanten aanbieden. Iets om te bewaren, te koesteren, vast te houden en door te geven.

Dankjewel Basilja voor het snelle handelen.

Vertrouwd goede service

Fijn om met Basilja en haar collega's te mogen samenwerken. Weer snelle service en communicatie is helder en duidelijk. Kom er altijd graag, Stravers is een bedrijf met de juiste Achterhoekse gemüdelijke maar wel accurate instelling! Gao zo deur!

Snel en soepel geregeld en binnen no time geleverd

Stravers Promotions is een webshop voor relatiegeschenken die de relatie met klanten ook echt serieus nemen. Netjes nabellen of mailen met de bevestiging, dat de levering onderweg is en na de tijd of alles goed is. Daarnaast was ook de kwaliteit van het bestelde product (in mijn geval een zaklampje met opener) weer helemaal in orde.

Zeer goede kwaliteit en mooi product.

Erg mooi product van goede kwaliteit, ook met de opdruk is goed mee gedacht. Een echte aanrader!

Super kwaliteit, snelle customer service

Wij hebben al meerdere bestellingen geplaatst bij Stravers en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het contact met de klantenservice. Altijd een heel snelle reactie en ze denken met je mee wat de mogelijkheden zijn.

goede service

Mooi product voor een goede prijs. De communicatie om de relatiegeschenken te laten bedrukken zijn helder en duidelijk. Het leveren van het product kan snel gerealiseerd worden. Kortom: niets te klagen en alleen maar lof!

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!