Snelle levering!

Wij doen al jaren zaken met Stravers, ze zijn altijd makkelijk te bereiken met het bestellen van artikelen. verzendtijd is perfect. Stravers denkt met je mee, en vindt altijd een oplossing om de bestelling z.s.m. geleverd te krijgen.

Uitstekende service, mooi resultaat

Dankzij meedenken van Stravers is het resultaat van de USB sticks erg mooi geworden. Dit ondanks dat de resolutie van het logo bestand wat we hadden vrij laag was. Verder snelle levering en goede service. Aanrader!

Uitstekende service, goed meedenken

Ik heb nu enkele malen een set USB sticks als afscheidscadeau voor leerlingen besteld. Ondanks het lage resolutie logo bestand wist Stravers er een erg fraai resultaat van te maken, voor een goede prijs. Aanrader!

precies volgens verwachting

Snel geleverd door Stravers, niets op aan te merken.

Goede en correcte service

Onlangs tassen laten bedrukken bij Stravers, helaas was de kleur niet correct, gebeld en foto's gemaild. Zonder discussie werden de tassen de volgende dag terug opgehaald en opnieuw bedrukt, zonder extra kosten voor ons. Zo hoort het natuurlijk, maar is niet overal zo!

Snel en goed

Snelle service en reacties op mails. Goede voorbeelden per mail of zelfs naar de praktijk gestuurd om materiaal te voelen. Mooie afwerking.

Snelle service, netjes verpakt

Vrij last minute een bestelling geplaatst voor een redelijk groot aantal paasgeschenken. Bestelling werd snel opgevolgd en geleverd en zag er prachtig uit! :)

Ik ben erg tevreden over het hele aankoopproces van mijn USB Sticks. Erg plezierig dat er vooraf overleg over het plaatsen van de gravure plaats heeft gevonden, om er zeker van te zijn dat de gravure netjes en leesbaar op het product werd geplaatst.

Super goede service en top kwaliteit.

Ons bedrijf is al jaren klant naar volle tevredenheid. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Super service!

Super snelle service en levering door Basilja en haar collega's! Vanaf het eerste contact tot de (spoed)levering is alles soepel verlopen. Denken met je mee in oplossingen en komen de afspraken na.

Leuke kleur USB stick

Meerdere malen al een USB stick besteld bij Stravers in een groene kleur. Aangezien deze kleur bij iedere bestelling varieerde ben ik zelf gaan zoeken naar een alternatief waarvan maar 1 kleurenvariant is. Deze gevonden en besteld. Past erg goed bij ons logo!

Vriendelijk en netjes op tijd geleverd

Mijn ervaring met Stravers Promotions is zeer positief. De communicatie verliep vlot en vriendelijk en de producten werden prima op tijd geleverd.

Snelle en goedkope service van hoge kwaliteit!

Stravers heeft ons uit de nood geholpen. Ongelofelijk snelle reacties, vriendelijke service en overal een zeer prettige samenwerking. Absolute aanrader!

Goed en snel

Super snelle reactie en nog extra wijzigingen toepassen is geen probleem. Snel geleverd en fijn contact gehad. Het product ziet er ook mooi bedrukt uit.

Goede hulp bij het bestellen van deze fijne pennen

Bij het bestellen van de pennen hulp gehad met betrekking tot onze logo-kleur. Zelf even langs geweest om de pennen te bekijken en dit te bespreken. Mooi opgelost!

Snel, makkelijk en goed,

Korte lijntjes, snel schakelen en goed en vlot geleverd. Precies wat je wil

Snel, makkelijk en goed,

Korte lijntjes, snel schakelen en goed en vlot geleverd. Precies wat je wil

Vriendelijk en tegelijkertijd een duidelijke uitleg van de mogelijkheden.

Ik heb een aantal keren via telefoon en mail contact gehad met steeds dezelfde accountmanager, Carlo. Hij wist, na de eerste keer, meteen wie ik was en waarover mijn vragen of opmerkingen zouden kunnen gaan. Dat is prettig, je hoeft niet alles weer opnieuw uit te leggen. Carlo gaf steeds in heldere bewoordingen aan wat de mogelijkheden zijn. Ook zijn de afspraken correct nagekomen! Voor herhaling vatbaar!

Goed contact!

Snelle levering en binnen 24 uur reactie op e-mails.

Makkelijk en snel geleverd

Voor ons kantoor 250 brievenbus pakketjes paaseitjes besteld met sticker. De levering was snel en zag er prima uit. Prima ondersteuning door de medewerkers.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!