Goed advies snelle levering

Wauw, maandag middag contact met Stravers over een spoed levering (gedrukt en wel) en donderdag alles geleverd. Erg fijn dat is mogelijk is gemaakt.

Meedenkers die een goed product afleveren en hun afspraken nakomen

Een vraag van een amateur band due een usb nodig had met een te lage capaciteit op het gebied van usb's. Logo moest erop. Geen probleem bij stravers. Vlotte levering Zeer tevreden

Goede service en snelle levering

USB-sticks laten bedrukken. Leuk contact, goede informatie en snelle levering. Een aanrader

Duidelijke communicatie en mooi resultaat

De communicatie was duidelijk. De bedrukking was erg mooi en producten zijn zoals belooft.

Prima in orde

Snelle reactie en mooie producten.

Daadkracht en snelheid

Mailtje sturen en binnen een mum van tijd antwoord. Ik denk niet dat ik de makkelijkste klant ben, maar na goed advies een keuze gemaakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering en het eindresultaat (een nieuwe reclamepen) is van goede kwaliteit.

Top service!

Professionele en vriendelijke service, producten met goede kwaliteit en een snelle levering. Wij bestellen graag bij Stravers!

Snel!

Voor onze Open dag hadden we met spoed USB sticks nodig, geen partij was op tijd maar na gemaild te hebben met Basilja was er veel mogelijk! De USB sticks zijn ruim op tijd binnen gekomen, zelfs een dag eerder dan de afgesproken lever datum. Ik raad het een ieder aan.

Binnen één week na het eerste contact bedrukte mokken in huis

Het ging ontzettend soepel vanaf het eerste contact tot de ontvangst van de mokken met ons logo erop. We zijn er erg blij mee. Vorige vrijdag contact opgenomen en vanmorgen dronk ik al koffie uit een mok met ons bedrijfslogo erop.

Leuk en passend presentje voor onze toekomstige leerlingen!

Dit product sluit perfect aan bij onze slogan: de wereld aan je voeten. En kinderen vinden het heel erg leuk!

Goede service en snelle levering

Goed geholpen en er volgde een snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

Snel geregeld, mooi bedrukt

Heel tevreden over de communicatie, snelle levering en goede kwaliteit. Top service!

Makkelijk besteld, goede kwaliteit, snel geleverd.

Makkelijk besteld, goede kwaliteit, snel geleverd en ook nog vriendelijke medewerkers.

Goed geholpen door Basilja met het bestellen van een USB-stick met logo van de praktijk. Ze hield ons netjes op de hoogte van het verwerkingsproces. De USB sticks waren netjes verpakt per stuk in een doosje zodat deze niet zou beschadigen. Heel blij met de services!

Alles heel snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd en zeer goede klantenservice.

Duidelijk en snel

Vriendelijk contact en snel geleverd! Gaan we zeker vaker doen. Dank!

gemakkelijk en persoonlijk bestellen

Het is erg gemakkelijk bestellen als je het logo 1 keer hebt gemaild dan kun je in alle kleuren en mogelijkheden bestellen. Werkt erg fijn.

Snelle en persoonlijke service

Voor een beurs hadden wij met spoed een levering pennen nodig met bedrukking. Stravers was de enige leverancier die op tijd kon leveren. Wij zijn dankbaar voor de snelle service en de goede communicatie.

De bestelling is heel goed gegaan.

Aardige mensen aan de telefoon gehad en de bestelling is zonder problemen afgehandeld. Aanpassingen doen is ook geen probleem. Zeker voor herhaling vatbaar.

Communicatie met het bedrijf is top

Altijd snelle reactie op de mails die ik stuurde en veel updates over mijn order tussendoor.

Tevreden klant

Nadat ik de bestelling had geplaatst op de website kreeg ik al snel een goede proefdruk. Na akkoord onzerzijds is de bestelling volgens planning en naar volle tevredenheid geleverd.

goede product en snelle levering

Tevreden over de levering en het meedenken over hoe we onze deadline toch konden halen met het Chinees Nieuwjaar in het vooruitzicht. Goederen zijn op tijd aangekomen.

Altijd snelle reactie en correcte afhandeling.

Stravers Promotions reageert altijd snel, goede feed-back en correcte afhandeling.

Gewoon goed geregeld!

Ik heb nu diverse keren bestellingen gedaan bij Stravers en het verloopt altijd vlot, persoonlijk en direct contact (Basilja) en snel geleverd.

Bestelling super snel geregeld en geleverd

Voor onze Open Dagen nog even snel pennensets besteld. Volgende dag al in huis! Super geregeld!

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!