Snelle en goede service!

Ik was wat laat met het bestellen van de kerstpresentjes voor onze klanten. Ronald schakelde snel en alles nog ruim op tijd binnen! Daarnaast ziet het product er nog erg netjes uit inclusief de verpakkingen. Nogmaals dank!

Geweldig goede service

Onze bestelling was (door een eigen fout) op een verkeerd adres terechtgekomen. Ronald (van Stravers) heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat het pakket toch nog op tijd bij ons werd geleverd. Alle mails hieromtrent werden snel beantwoord. Kortom: een hele goede service!

TOP geleverd!

Snel geleverd, duidelijke communicatie en het product precies zoals ik me had voorgesteld.

Wij bestellen al sinds 2018 dat zegt genoeg

Weer mooie relatiegeschenken ontvangen van Stravers

We hebben voor een beurs prachtige drinkflessen met bedrijfslogo besteld bij Stravers. De samenwerking en snelheid waarmee we dit bij Stravers hebben geregeld was weer fantastisch. Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met Stravers.

Uitstekend!

Vanaf het eerste contact tot aan de levering werd er geschakeld in korte lijnen en was het proces duidelijk. Complimenten aan de klantvriendelijkheid van Basilja.

Hartsikke tevreden

Wij hebben shirts laten bedrukken hier. We werden goed en vriendelijk geholpen met het vinden van de juiste shirts. Zojuist hebben we ze ontvangen en ze zien er goed uit!

Snel, goede prijs en kwaliteit

Altijd tijdig geleverd volgens afspraak. Korte en snelle briefing en tevens goede prijzen.

Al heel wat jaren bestel ik mijn relatiegeschenken en bedrijfskleding bij Stravers in Ulft. Als het mij lukt, dan kijk ik het liefst persoonlijk even in de showroom, zodat ik kan zien wat ik koop. Maar ook via de website heb ik spullen gekocht die naar tevredenheid zijn gemaakt en geleverd. Plezierig vindt ik het vaste contact met mijn accountmanager Basilja Schreur. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik Stravers aanbevelen.

Goede hulp, snelle service en een kwalitatief product!

We hebben contact opgenomen met Stravers voor het bedrukken van canvastasjes. Vanwege bepaalde specificaties was het lastig om te bepalen welke bedrukking uiteindelijk gekozen moest worden. Dankzij de uitstekende hulp zijn de tasjes in één keer prachtig bedrukt én snel geleverd. We zijn helemaal tevreden!

Fijn bedrijf met mooi aanbod en top service

Ik kom altijd weer uit bij dit bedrijf voor relatiegeschenken. Dit vanwege het ruime aanbod en de uitstekende service.

Geweldig!

Fijn persoonlijk contact en er wordt snel actie ondernemen. Een ruime voorraad, zodat bestelling snel verstuurd kunnen worden. Dank voor jullie service

Prima ervaring

Ik heb USB sticks laten bedrukken met mijn logo. Het ziet er goed uit en ik ben vlot geholpen. Blij mee!

prima korte lijntjes fijne samenwerking

prima korte lijntjes fijne samenwerking

Duurzaam product tegen goede prijs.

Een goed duurzaam alternatief voor de USB stick met een metalen omkasting. Gemaakt van tarwegras, maar heel stevig. Geleverd met een heel mooi opbergdoosje, zeker een aanrader.

Fijn contact en goede en snelle service!

Basilja reageert altijd snel en denkt fijn mee. Elke keer zeer tevreden met de gepersonaliseerde pennen!

Prima service en zoals altijd op tijd geleverd

Prima service en zoals altijd op tijd geleverd

Geweldig!

Goede adviezen, snelle reactie op vragen. Duidelijkheid over de datum van aflevering en ook het mail verkeer heel voorspoedig. Uiteindelijk ook een super product ontvangen in één woord geweldig!

Goede communicatie en service!

Wij waren op zoek naar een vervangend geschenkartikel. Sinds het eerste contact met Basilja voelen wij ons goed geholpen en tot en met de uitlevering is alles naar volle tevredenheid gelopen.

Service en kwaliteit weer top!

De service bij Stravers staat altijd hoog in het vaandel! De prijs - kwaliteit verhouding is ook goed. Het is altijd heel fijn zaken doen met Stravers.

Duidelijk en snel

Offerte was duidelijk en snel na mijn aanvraag. En na dit akkoord kreeg ik ook al snel de proefdrukken. En vandaag al mijn bestelling ontvangen! Super geregeld

Snelle service!

Goed en snel geholpen!

Vanaf de bestelling tot aan de levering perfecte communicatie, het eindresultaat is heel mooi geworden. De levering ging ook supersnel en zonder problemen.

Mooie nieuwe gymtassen voor onze leerlingen!

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe gymtassen voor onze leerlingen. Ons schoollogo is erg mooi gedrukt en we zijn helemaal blij met de nieuwe tassen!

Professioneel en kwaliteit

Ik heb uitstekende ervaring met Stravers, met name Basilja. Altijd snel in antwoorden en denken altijd met je mee. Goede kwaliteit.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!