Klantvriendelijk, snel en correct

Vragen worden snel beantwoord (via e mail en chat) Producten zijn top qualitie

Makkelijke en snelle communicatie

Je krijgt snel antwoord op je vragen.

Snelle en goede service!

Fijne samenwerking voor het bedrukken van pennen, boekenleggers, mooie rugtassen en nog veel meer. Dit allemaal voor onze deelnemers die een opleiding of training bij ons volgen.

Snelle en goede service!

Fijne samenwerking voor het bedrukken van onder andere pennen, boekenleggers en mooie rugtassen. Dit allemaal voor de deelnemers die bij ons een opleiding of training volgen. Beeckestijn Business School

Snelle en goede service!

Fijne samenwerking voor het bedrukken van pennen, boekenleggers en mooie tassen en nog veel meer. Dit allemaal voor de deelnemers die bij ons een opleiding of training volgen. Beeckestijn Business School

Geweldige service en kwaliteit!

Stravers Promotions is makkelijk en snel bereikbaar, met een klantgerichte service (ook voor spoedjes). Stravers Promotions levert een goede kwaliteit! Zeer tevreden en aanbevelingswaardig!

Geweldige service en kwaliteit!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Persoonlijke mail ontvangen er wordt mee gedacht over je bestelling. Goed mail contact en alles naar wens.

GEWELDIG

We hebben al vaker producten besteld bij Stravers, maar het was nu echt even geleden. Wat fijn was het om erachter te komen dat onze accountmanager (Basilja) er nog steeds werkzaam was. Binnen no-time had ik een offerte terug en werd er meegedacht over de opdruk van de usb-sticks. Echt super tevreden over de service! Vandaag hebben we de producten ontvangen en het ziet eruit zoals beloofd: in 1 woord GEWELDIG! Ik zou echt iedereen aanraden om hier hun promotie artikelen te bestellen.

GEWELDIG!

Geweldig!

Altijd snelle reacties en levering, meedenkend en drukwerk is altijd zoals gewenst en besproken.

Fijne service en snelle levering

Betaalbaar en supersnel binnen. Het ziet er altijd prachtig uit . De service is echt heel goed altijd vragen of het goed en als de bestelling is binnengekomen. Superfijn!!

Snelle service, goede kwaliteit

Er wordt heel snel gereageerd op de aanvraag, er wordt goed meegedacht, levering is snel. Top!

Snel, vriendelijk en correct

Wij zijn hier al enkele jaren vaste klant; erg vriendelijk personeel. Snelle service en altijd correct.

Snel en goed

Wat we ook nodig hebben, er komt altijd een passend voorstel. Korte lijntjes, snelle reactie, goede service!

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!