Snelle levering en goede communcatie

Via een collega van communicatie aan dit adres gekomen. De levering en communicatie waren super en snel. Basilja is heel vriendelijk en staat open voor ideeën en denkt met je mee. Kortom een echte aanrader. Wij bestellen hier nu vaker.

Top service en fantastisch product

Ik wilde op korte termijn een gadget aanschaffen voor 1000 klanten. Ik wist niet zo goed wat ik moest kiezen. Basilja had mij geadviseerd om een bepaald relatiegeschenk aan te schaffen. Ze had een uitstekend voorstel gedaan. Het is een ontzettend leuk product: een bamboe telefoonhouder.

Snelle levering en goede hulp!

Voor onze kerstpakketten 30 serveerplankjes besteld met gegraveerd logo. Eerst een proefdruk aangevraagd om ons logo er zo goed mogelijk uit te laten zien. Binnen een aantal uur was er al een proefdruk met offerte en zag het er super uit! Na goedkeuring op de offerte kwamen er nog e-mails met updates over de levering van onze bestelling. Gister onze bestelling ontvangen en het ziet er super goed uit! Zeker een aanrader dus om hier te gaan bestellen en in het vervolg nog meer te bestellen.

Kenmerk van Stravers: het denken in oplossingen; en een snelle levertijd

We werken al jaren met Stravers en zijn altijd zeer tevreden geweest over de service. Deze keer was het helemaal geweldig omdat 1) er snel een persoonlijke advies kwam en 2) er ook nog eens onder de tijdsdruk die er was een snelle levering van het product was!

Snelle en perfecte service

Binnen een aantal uur ontvingen we de offerte en een proefdruk. Na akkoord op dezelfde dag ontvingen we een week later onze bestelling. Helemaal naar wens! Prettig in een tijd waarin leveringsproblemen eerder regel dan uitzondering zijn.

Zeer snelle levering

Binnen een week is onze bestelling geleverd. We zijn heel goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de bestelling en levering.

Goede service, vriendelijke medewerkers

Snelle reacties op vragen en bestelling, altijd vriendelijke en goede producten

Wederom supertevreden!

Zoals gewend van Stravers is alles weer snel en netjes geleverd. Bestelproces is heel makkelijk, korte lijntjes en snelle reacties.

Snelle en goede service!

Altijd korte lijntjes en snelle service.

Snelle reactie per mail en goede hulp bij keuze en alternatieve producten

Stravers reageert snel op je bestellingen en ondersteunt goed bij keuzes van producten en eventuele alternatieven. Makkelijk te bestellen bij Stravers geen gedoe met veel info invullen. Vaak gaat het al goed per mail.

Stravers doet wat het belooft

Vaak moeten wij nog op het laatst cadeautjes regelen voor bijv de Personeelsvereniging. Stravers is heel flexibel en zorgt er altijd voor dat we op tijd geleverd krijgen, geen prutswerk maar alles netjes met logo bedrukt of gegraveerd. Super gedaan weer, echt een aanrader

Vriendelijk, snel geleverd en tegen een goede prijs.

Sinds een paar jaar bestellen wij USB-stick bij Stravers Promotions. De bestellingen worden altijd super snel geleverd (ik bestel altijd te laat en dus als ze bijna op zijn) maar ben hier nog niet door in de problemen gekomen met mijn werk.

Vriendelijke vlotte service en een prachtig product!

Heel tevreden over het product: prachtige bamboe pennen met laser gravering. Dienstverlening is persoonlijk, vriendelijk en bijzonder vlot. Kan iedereen Stravers Promotions aanbevelen als je vlot mooie gegraveerde pennen nodig hebt!

Snel geregeld en prettig contact

De pennen zijn keurig bedrukt. Het contact was prettig. Snelle communicatie en levering.

Super snelle levering, scherpe prijs, vriendelijk contact

Stravers heeft mij uit de brand geholpen met een spoedlevering, zodat ik mijn order op tijd kon uitleveren, klant blij en ik blij. Snelle reactie per mail, supersnelle levering en een scherpe prijs. Kortom Superservice

Persoonlijk en servicegericht

Ik vond het fijn dat jullie erg met mij meedachten en tips gaven. Ook de proefdruk is heel prettig.

Snel en vriendelijk

Ik heb snel een reactie ontvangen en we hebben de bestelling snel kunnen bevestigen. Dit was erg fijn, want we hadden de producten ook snel nodig. Ook komen ze hun afspraken na.

Mooi product! Prijskwaliteit top! Levering prima!

Fijne webshop; fijn contact met klantenservice, mooi product!

Fijne snelle service

Snelle reacties op mailcontact. Duidelijke ontwerpen en mogelijkheid om materialen eerst te zien. Fijne ervaring.

Vaste leverancier omdat wij altijd tevreden zijn over producten en levertijd

Al jaren onze vaste leverancier van t-shirts, tassen, pennen enz. omdat de levertijd, prijs en kwaliteit altijd helemaal in orde zijn.

Meedenken, service en snelle levering!

Na uitgebreid contact met Basilja van Stravers, hebben wij ons jubileum cadeau besteld. Een mooie schort van goede kwaliteit met ons jubileum logo erop! Ons horeca bedrijf bestaat 40 jaar en hoe leuk is het dan om een schort weg te geven aan onze medewerkers! Basilja, bedankt voor je hulp en Stravers voor de goede en snelle levering! Wij gaan het cadeau met veel plezier uitdelen!

Behulpzaam en snel

Onze bestelling bij Stravers is perfect verlopen. De service was goed, snel en persoonlijk. Ook de levering was heel snel. Het product en de gravering van ons logo erin ook volledig naar tevredenheid. Echt een aanrader dus!

Snelle en goede levering én communicatie!

Het contact met Stravers is altijd erg prettig en professioneel. Spullen worden snel en netjes geleverd.

Snelle reactie, goede hulp, snelle levering, goede kwaliteit.

Altijd supersnelle reactie en actie, top!

Als ik iets wil weten wordt er snel gereageerd en vervolgens ook gehandeld. Het eindresultaat is altijd naar volle tevredenheid.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!