Snel geleverd bouwblokjes voor ons evenement

Dank je wel voor de snelle levering. Mooie bouwblokjes met het logo van ons bedrijf erop.

Prima service en artikelen

Snelle en meedenkende service. Prettig overleg. Komen afspraak na. Artikelen goede kwaliteit en juiste levering. Ook op gewenste data.

Open en benaderbaar bedrijf die graag met je meedenkt in mogelijkheden.

Veel contact gehad met Basilja en denkt graag mee met je en er is veel mogelijk.

Erg behulpzaam!

Blij met de service. Geen enkele vraag is Basilja te veel. Erg blij met de service van Stravers.

Meerdere keren relatie geschenken laten maken altijd dik tevreden . Houden zich aan de afspraken en goede service.

Snelle en betrouwbare service

Wij hebben al vaker producten besteld bij Stravers en zijn altijd tevreden. Het persoonlijke contact is heel prettig.

Perfect product, goede service en advies

Zoals altijd prima verlopen orderproces. De medewerkers weten heel goed waar ze het over hebben en komen hun afspraken na. Product was volledig naar wens, prima!

Snel, goede communicatie en mooi design

Het product is hier snel geleverd en voldoet aan onze verwachtingen.

Goed geholpen en snelle levering

Reageren snel op vragen. Duidelijke en goede antwoorden. Geduldig en bij bestelling snelle levering. Tijdens levering wordt je goed op de hoogte gehouden. En niet onbelangrijk betaalbaar en product ziet er goed uit. Kan geleverd worden in verpakking voor paar centen extra.

Super te vrede.

Snelle service, snelle levering, wat wil je nog meer ! :-)

Goede en snelle service product naar verwachting

Ik heb altijd goede ervaringen met Stravers. Goede service, meedenkend en snel in reactie en levering.

Snel en goed contact over de bestelling.

Was allemaal zo geregeld dus zeker aan te raden. Top.

Al jaren betrouwbare kwaliteit

Wij bestellen al jaren onze bedrijfskleding bij Stravers. Basilja denkt altijd actief met ons mee en de bedrukkingen zijn mooi en van goede kwaliteit.

USB sticks besteld met logo. Eerst een proefdruk ontvangen en daarna snelle levering van de sticks.

Top service en uitermate tevreden met de producten!

USB-sticks laten bedrukken met ons bedrijfslogo. Zeer tevreden met het resultaat en heel erg goed geholpen! Ik raad Stravers zeker aan, en ik kom hier zeker vaker terug!

Snelle service en mooie look

We gingen voor USB sticks met laser-gegraveerd logo. Resultaat was erg mooi, en levering binnen gestelde termijn

Fijn product, snelle service.

Voor een evenement hadden wij op kort termijn tasjes nodig. Deze zijn snel geleverd en de prijs-kwaliteit verhouding is ook prima. We komen zeker terug. In het kader van het milieu nog wel een kanttekening: ieder tasje was apart in plastic verpakt en de aard van het product liet het wel toe dit weg te laten, dus misschien is dit nog een tip?

correcte en snelle levering

Usb met opschrift besteld en werd goed op de hoogte gehouden en de artikelen werden snel geleverd.

Super snelle en goed service en perfecte USB sticks met logo!

Dit was mijn eerste kennismaking met Stravers en ik geef ze een dikke pluim voor het werk dat ze geleverd hebben!

Goede service, denken ook met je mee. Je kunt er prima zaken mee doen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer klantvriendelijk, goede service

Communicatie verliep vlekkeloos

Prachtige houten usb sticks ontvangen van Stravers. Precies hoe het eruit ziet op de website en wat ik graag wil leveren aan mijn klanten. De communicatie met Basilja verliep vlekkeloos en was dan ook erg prettig! De usb sticks van Stravers zijn zeker aan te raden!

Vlotte en vriendelijke service

Stravers levert altijd vlot en vriendelijk. Denken goed mee.

Een zeer klantgericht bedrijf

Na enig zoek werk op internet voor usb sticks met bedrukking kwam ik uiteindelijk bij de site van Stravers Promotions terecht vanwege mijn wensen. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik een reactie terug dat ze gezien hadden dat mijn logo in twee kleuren gedrukt is. Dit konden ze voor hetzelfde bedrag ook in twee kleuren leveren. Had ik zelf gemist. Doordat ze meedenken met de bestellingen en controles uitvoeren zijn ze zeer klantgericht.

Makkelijk schakelen

Prima ervaring! Fijn en makkelijk schakelen. Helder met betrekking tot levertijden.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!