Al jaren een vertrouwde zakenpartner!

Stravers zorgt al jaren dat onze klanten hun kleding in een mooie, bedrukte tas mee kunnen nemen als ze in onze winkel met mode voor mannen met een maatje meer zijn geweest. Mooie keuze in leuke give-aways en altijd supersnel geregeld. Persoonlijk contact met Basilja en collega's is prima, zowel aan de telefoon, per mail als bij het zelf ophalen van de bestelde items.

Prettig contact en snelle service

Stravers denkt mee en reageert snel, dat is fijn!

Altijd helemaal top!

Altijd een hele snelle reactie en levering. Basilja denkt altijd mee waar ze kan. Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Goede service en persoonlijk contact

Na het plaatsen van de bestelling heel goed geholpen. Dankzij de oplettendheid is de order nog aangepast zodat het bestelde product gelijk is aan een eerdere bestelling. Goede service en snelle communicatie. Erg tevreden!

Snel geregeld, goede service

We hebben nu 2 keer met Stravers gewerkt. We hadden op korte termijn geschenken nodig. Ze denken goed mee en kunnen snel schakelen zodat de producten op tijd geleverd zijn. Dank je wel.

Stravers levert voor ons al 15 jaar kwaliteit.

Wij werken nu 15 jaar samen met Stravers. Ons contactpersoon is in de afgelopen 15 jaar ook niet veranderd, echt super handig. Wij hebben er diverse verschillende producten besteld en laten bedrukken en de kwaliteit is altijd dik in orde. Gelukkig ook continuïteit in de producten zodat je bij nabestellingen gewoon weer hetzelfde product krijgt. Ga zo door en wij blijven nog minimaal net zolang klant!

Wederom topkwaliteit!

Ook dit jaar weer een grote partij potloodjes voor de verkiezingen besteld. Netjes en op tijd mogen ontvangen!

Heel snel geleverd en makkelijk geregeld

Nu het land weer open gaat zocht ik naar een passend en handig relatiegeschenk: een tas voor de boeken en geen plastic. Genoeg keus en ook nog verantwoord.

Supergoed

Prettige omgang met begrip voor tussentijdse wijzigingen (onvoorzien) Is goed op geanticipeerd, heel blij mee. Snel en goed geleverd. Zeer tevreden!

Goede service, prima product!

De service van Stravers is snel, duidelijk, correct en persoonlijk. De producten zien er altijd netjes uit. Heel fijn om zaken te doen met Stravers.

Super snelle en vriendelijke service. Zeer goede ervaringen met Stravers.

Mooie spullen en goede service

Bij Stravers word je goed, snel en professioneel geholpen. Daarnaast zijn de producten van mooie kwaliteit en is de levering snel.

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Stravers is een fijne partij om mee samen te werken. Vast contactpersoon, snel antwoord op je vragen en betrouwbare levering. Lange termijn partner voor ons.

Perfecte service!

Fijne communicatie en snelle levering

Aardige medewerkers en snelle levering

Fijne communicatie! en prijs kwaliteit is top!

snelle levering en prettige communicatie, super tevreden.

snelle levering en prettige communicatie, super tevreden. Heb altijd direct contact met Basilja en dat werk enorm prettig.

Top service, ruim aanbod en echt hele vriendelijke medewerkers!

Sinds enkele jaren bestel ik voor mijn werk eigenlijk alleen nog maar bij Stravers. Ze hebben een enorm aanbod en de service is top. Er wordt heel snel gereageerd en de medewerkers zijn ontzettend vriendelijk. Ze denken mee en hebben goede ideeën.

Hele prettige manier van samenwerken! Denken ook goed mee!

Fijne manier van werken, goede service. Contact via de mail verliep soepel.

Supersnel

Prettig contact. Snel geregeld. Vriendelijk en gezellig personeel. Servicegericht. Meedenkend. Creatief.

Prettige ervaring met Stravers

USB sticks besteld. Het drukwerk ziet er superstrak uit en het is mooi verzorgd in een doosje. Keurig op tijd geleverd.

Fijn contact met Stravers en ook goed "nazorg"

Voor mijn organisatie heb ik een bestelling gedaan en het contact hierover is zeer goed verlopen. Er wordt goed nagegaan of de bestelling goed is aangekomen en of je als klant tevreden bent.

Goed, snel en goedkoop

Goed en snel bereikbaar, goede en snelle reactie, goede en snelle levering, goed product voor concurrerende prijs

Behulpzame en deskundige service geeft een hoge tevredenheid

De medewerker denkt goed mee in het proces om te komen tot een keuze, die past bij onze school. Er worden alternatieven aangegeven en er wordt meegedacht over de levertermijn. Alle lof hiervoor.

Mooie producten en goede customer service

snelle en heldere communicatie

Blij met Stravers Promotions:)

Snelle en fijne communicatie. Product was snel geleverd en ook voor een goede prijs. Plezierige samenwerking.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!