Zoals bij elke bestelling alles perfect geregeld en het bestelde tot volle tevredenheid , gewoon top

Perfect!

Communicatie verloopt prima, gemaakte afspraken worden nagekomen, in z'n geheel een prettige samenwerking.

Mooi product, snel en goed contact

Erg tevreden over de USB's, mooie opdruk en communicatie verliep snel en goed.

Top service! Aanrader!

Stravers heeft ons super geholpen en heeft ervoor gezorgd dat wij aan het einde van een congres iedereen met een leuke attentie naar huis konden laten gaan. Het is direct duidelijk dat de mensen bij Stravers je graag willen helpen en met je mee denken. De bestelde snoeppotten werden helemaal naar wens, nauwkeurig verpakt en supersnel geleverd.

Korte lijntjes, goede communicatie, mooi product.

Na enkele jaren weer een aantal cadeauartikelen besteld, na eerst informatie gevraagd te hebben bij contactpersoon Basilja. De gekozen pen bleek niet op vrij korte termijn leverbaar maar het geboden alternatief mocht er ook zijn. Daarna liep de afhandeling snel. De bezorging was naar wens en tevens op de aangekondigde dag.

Correct, snel en betrouwbaar

We hadden last minute bedrukt promotiemateriaal nodig. Door direct persoonlijk contact via mail en telefoon werd dit vlekkeloos georganiseerd. We zijn al jaren vaste klant en dit bevestigd maar weer eens waarom. Correct, snel en betrouwbaar.

Supersnel en heel klantvriendelijk

Wij hebben niet heel vaak maar wel regelmatig ervaring met Stravers Promotions. Wij worden altijd goed, snel en vakkundig geholpen. We komen er graag terug.

Goed bedrijf, fijn geholpen en snelle service. Fijn dat je met 1 persoon contact hebt.

In 1 woord geweldig, snelle reactie op vragen en vriendelijke en snelle service

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en de artikelen worden snel en zorgvuldig verzonden. Echt een aanrader om iets te bestellen.

Ben tevreden over mijn ervaring met Stravers Promotions. Snelle reactie en levering van bestelde order

Wederom een top ervaring in het contact met een snelle en complete levering.

Wederom een top ervaring in het contact met een snelle en complete levering.

Goede service, snelle reactie, goed geregeld

Goede en snelle service

Onze promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen we altijd via Stravers. Fijn contact met de medewerkers en er wordt goed meegedacht.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Goede ervaring met Stravers, in het bijzonder met Basilja. Ze weet precies wat we nodig hebben en neemt net die extra stap om alles mogelijk te maken. Erg fijn!

Wij hebben bij Stravers Promotions mokken met foto en tekst besteld voor ons feest. We werden daarbij geholpen door Basilja die snel reageerde op onze e-mails en in no time een sample via de mail stuurde zodat we konden zien wat we konden verwachten. Vervolgens hebben we de mokken besteld en zijn ze razendsnel in twee werkdagen keurig bij ons afgeleverd. We kunnen Stravers dan ook van harte aanbevelen.

Vriendelijk en komen de afspraken na!

Altijd goed contact en snel reactie. Een prettige partij om mee samen te werken! Thx Basilja, graag tot een volgende keer !

Uitstekend meedenken en vlotte afhandeling

Vlotte verwerking van de order

Goed, snel en vriendelijk.

Ik krijg altijd dezelfde persoon aan de lijn. Dat vind ik prettig. Als ik een onbedrukt voorbeeld toegestuurd wil krijgen, is dat geen probleem. Vooral over de stormparaplu zijn wij zeer tevreden. Ziet eruit als een gewone plu, maar de stevigheid van een stormparaplu en voor een hele schappelijke prijs. Bedrukking is altijd goed.

Duidelijke communicatie en goede prijs-kwaliteit

Duidelijke communicatie per mail van alle stappen in het proces en snelle reactietijd bij een vraag. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, het uiteindelijk geleverde product is volledig naar wens en verwachting.

Snelle en goede levering zoals afgesproken. Snel reactie via de mail op vragen en offerte. Alles goed op orde.

Heel goede en snelle service

We hadden heel snel een grote bestelling afstudeerhoedjes nodig (5 werkdagen). Ze werden snel, correct en op tijd geleverd. Dankjewel Basilja

Geweldige service van Basilja

Al meerdere keren naambordjes besteld, altijd een geweldige service en een snelle afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer tevreden over mijn bestelling!

Basilja denkt fijn mee over mijn bestelling en geeft mogelijkheden wanneer het logo er niet helder op blijkt te staan. Superfijn! Erg blij met het resultaat en de snelle levering!

Fijne communicatie en snelle levering

Basilja denkt mee. Snelle reactie en snelle levering.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!