Snelle service en perfecte levering

Altijd snelle reactie op mails, goede offertes en mooie proefdrukken. Fijn samenwerken met Basilja!

Fijne communicatie, snelle levering

Al vaker wat besteld, fijne communicatie, korte lijnen en snelle levering.

Top bedrijf

Stravers heeft een enorm assortiment. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, service verlenend en ze denken mee. De leveringen zijn altijd keurig op tijd.

Topbedrijf.

Voor mijn band Infantry hebben we al driemaal zaken gedaan met Stravers. We zijn altijd goed geholpen en ze leveren kwaliteit.

Goede service, snelle levering

Stravers denkt mee met de wensen van de klant, ze leveren wat ze beloven en ze leveren snel.

Denkt met je mee

Wij hadden een bestelling geplaatst met een lange levertijd. Er werden ons gelijk alternatieve aangeboden.

Goede kwaliteit, flexibel en duidelijke communicatie

Goede kwaliteit, flexibel en duidelijke communicatie.

Top service!

Goede communicatie, snelle terugkoppeling en top service!

Vriendelijk contact en erg behulpzaam!

Snelle levering en een prima prijs/kwaliteit verhouding!

Hele fijne samenwerking

Stravers is een ontzettend vriendelijk, snel en professioneel bedrijf waar wij heel graag mee samenwerken. Voor alles wat wij willen, van pennen als give-away, tot cadeaus voor personeel, alles is mogelijk. Basilja voorziet altijd eerlijk, vriendelijk en in het belang van ons als organisatie van goede adviezen. Hier zijn we heel blij mee.

Goed en vlot contact met Stravers via Basilja. Ook een snelle levering. We zijn zeer tevreden.

Snelle levering en goede communicatie!

Voor onze organisatie hebben wij al meerdere malen bestellingen geplaatst bij Stravers, via Basilja. Ze reageert altijd heel snel en ook de levering was er na productie binnen enkele dagen! Wij zijn nu ook weer zeer blij met onze bestelling.

blij met alle producten van Stravers

Fijne organisatie, denken goed mee, erg servicegericht. Snelle service, ik raad jullie Stravers zeker aan.

Snelle levering, goede communicatie, perfecte kwaliteit & betaalbaar

Voor onze startende onderneming hebben we bij Stravers tasjes besteld. Basilja van Stravers heeft ons super geholpen! De communicatie verliep snel en duidelijk. Stravers is flexibel en denkt goed mee. Onze levering was er sneller dan verwacht en de geleverde kwaliteit is perfect. En alles voor een zeer scherpe prijs! We staan nu op het punt om de tweede bestelling bij Basilja te plaatsen. We zouden Stravers iedereen aanraden.

Snel en persoonlijk, wat wil je nog meer?

Fijn meegedacht, geduldig maar toch ook zakelijk en kundig.

Goede en snelle service

Fijn contact, snel reactie en een snelle levering van de bestelling!

Erg fijne samenwerking!

Prettig contact, snelle reacties en leveringen. Ik ben erg tevreden!

Uitstekende service en snelle levering

Het contact is heel plezierig. Snelle reactie op een bestelling/vragen. De producten worden ook heel snel geleverd en voldoen ook altijd volledig aan onze verwachtingen.

Aanrader!

Al vaak wat besteld, altijd prettig contact, goede service en het bestelde viel nooit tegen!

fijne organisatie, denken goed mee en afspraak is afspraak.

Erg blij, afspraak is afspraak. Goed geholpen bij klachten en denken ook goed mee. Daardoor konden we een super leuk zomercadeau aan onze collega's verstrekken. Heel blij!

Goede service waarbij goed wordt meegedacht

Mijn ervaring met Stravers is erg goed. Goede en tijdige communicatie waarbij goed wordt meegedacht.

Top service en snelle levering!

Top service en snelle levering!

Heel erg tevreden met de betrokkenheid, snelle service en advisering!

Ik geef met veel plezier een hoge score aan Stravers Promotions. Ik werd direct heel vriendelijk te woord gestaan door Basilja, ze dacht direct mee, pakte snel de acties op en bleef tussendoor betrokken om te kijken of alles goed verliep. Ik ben heel erg tevreden!

perfect resultaat, in 2 werkdagen geleverd, hulde

We hadden bamboe thermosflessen nodig, met logo en met spoed, het kwam op tijd en piekfijn voor elkaar

Snel en fijne communicatie

Basilja heeft ons heel goed geholpen. We twijfelden over hoe we het logo op de paraplu wilde hebben en kregen van haar verschillende opties te zien. Fijne en snelle communicatie en ook een zeer snelle levering.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!