Prima qua prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.

Snelle levering, goede service

De USB sticks die wij besteld hebben zijn juist geleverd, met ons logo en de website erop.

Super service en goeie kwaliteit!

Snelle reactie op vragen en ze denken mee zodat je product helemaal naar je zin geleverd wordt. Nette afhandeling ook van je order door altijd navraag te doen.

Zeer goede service. Denken echt mee!

Snelle reactie op emails. Denken goed mee. Goede kwaliteit van het product.

Fijn contact/ goede service

Snelle reacties op mails e.d., even een check of alles ook daadwerkelijk is aangekomen, dat is prettig!

Super ervaring met Stravers!

Het was de eerste keer dat ik wat bestelde bij Stravers, maar hele fijne en vriendelijke manier van werken. En het resultaat is ook erg goed!

Goede en snelle levering.

Het was goed zaken doen met Stravers. Top!!

Goede kwaliteit en service en snel!

Altijd goed zaken doen met Stravers, ze denken met je mee, leveren goede kwaliteit en kunnen het ook snel leveren, TOP!

Snel en accuraad

Snel en accuraad

Snel, makkelijk en accuraat

Voor de vrijwilligers van onze Egelopvang Den Haag bestellen we altijd een eindejaarsattentie. Iets leuks met ons logo erop. Gaat altijd zonder problemen en snel. Contact verloopt aangenaam en persoonlijk.

uitstekend, goed advies en snelle levering

Prettig contact met Basilja, goede en snelle service

Betrouwbaar, vriendelijk, hulpvaardig

Meestal heb ik te maken met Basilja. Een fijn persoon!!! Zij is altijd vriendelijk, denkt altijd in oplossingen mee!!! Stravers is betrouwbaar bedrijf en levert goede kwaliteit!!!

bestel er zeker opnieuw

Dit was de tweede keer dat wij bij Stravers besteld hebben, Mooie kwaliteit, super geholpen, zeer hulpvaardig en meedenkend

Zeer goede service

Wij hebben onze eindejaars attentie vanwege ons 25 jarig bestaan bij Stravers laten maken. Een mooie dubbelwandige fles met ons logo erin gegrafeerd. We zijn erg goed geholpen met het ontwerp en de flessen zien er mooi uit! Zeker voor herhaling vatbaar!

Prima service en een goede prijs maakt Stravers aanbevelingswaardig.

Meerdere keren hebben wij een eindejaars- attentie bij Stravers gekocht. Het meedenken zowel als de vlotte levering met opdruk, is ons tot op heden goed bevallen. Ook de service na aflevering is prima.

Goede service en snel geleverd

Een fijn contact gehad, goed op de hoogte gehouden van de order en een mooi product geleverd! Wij zijn tevreden.

Zoals altijd alles perfect geregeld, zeer goed contact, snelle levering en veel keuze, echte aanrader

Vriendelijk en snel

Altijd een snelle en vriendelijke reactie. Ze denken goed mee en houden mij altijd keurig op de hoogte. Aanrader!

Fijne samenwerking en vlotte levering. Mooi product. We zijn zeer tevreden

Het product is mooi gegraveerd. De samenwerking ging vlot en de prijs-kwaliteit is prima.

Goed product tegen een faire prijs!

Kwaliteit van de reisportefeuilles is dik in orde, faire prijs, vlotte levering en betaling achteraf. Gewoon zoals je het graag ziet.

Prima, goede service

De communicatie gaat prima, vlot en op een prettige manier. Ze denken ook met je mee. Levering exact volgens opgave. We gaan zeker weer bestellen bij Stravers!

Goed!!

Snelle reactie op mail, exact geleverd op aangegeven datum.

Al jaren goed persoonlijk en direct contact, snelle levertijden en goede service.

Voor promo cadeautjes van een school doen wij altijd onze bestellingen bij Stravers. Zij zorgen altijd voor een levering op maat, super fijn en direct contact. Aanrader!

Goede communicatie en snelle levering.

Prettig contact met de medewerker. Snelle levering, goede kwaliteit.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!