Prettig contact met de medewerker. Snelle levering, goede kwaliteit.

Snel geleverd , betaalbaar , klant vriendelijk

Had voor mijn bedrijf snel usb sticks met opdruk nodig , via stravers spoedbestelling binnen 5 werkdagen in huis

snelle service Mooi product

snelle reactie op de bestelling vriendelijk snel met de levering mooi product

zie onder

Uitstekende klantgerichte service en een prima product (gelaserde usb stick in sleutelvorm) voor een aantrekkelijke prijs Wij gaan de leden van onze computerclub hier zeker blij mee maken!

Mooi afgewerkt , correcte service

Steeds de juiste informatie gekregen via mail. Een vlotte afhandeling van de bestelling . Al vaker besteld, en steeds zeer tevreden .

Super Service

Ontzettend fijn en persoonlijk bedrijf. Snelle en goede levering.

heel blij met de nieuwe usb-stick

precies hoe we het in gedachten hadden, mooi ontwerp en snel in huis!

Goede snelle service en heel klantvriendelijk

Voor onze organisatie duurzame touch pennen van Bamboe besteld incl. logo. goede kwaliteit, snelle verzending en zeer klantvriendelijk.!

Uitstekend.

Snelle levering. Prettig contact met medewerker.

Prachtige geschenken i.c.m. snelle communicatie en levering!

De relatiegeschenken zijn zeer divers en van goede kwaliteit. En ook in communicatie en levering wordt kwaliteit en snelheid gecombineerd door Stravers!

Super, correct en snel geholpen!

Super, correct en snel geholpen!

ONTZETTEND GOED GEHOLPEN

We kwamen bij toeval dit bedrijf tegen op internet. We hadden geen idee. Bij informatie over het product wat we wilde al hele goede info gekregen. Ook tijdens de orderverwerking werden we goed begeleid door de vriendelijke dame. Basilja vriendelijk bedankt. Doordat dit een groothandel is ook nog voor een mooi, goed en vriendelijke prijs geleverd. Levering netjes en op tijd en zeer goed verpakt. Al met al een super bedrijf.

Goede service, hoge kwaliteit en snelle levering

Hét bedrijf om zaken mee te doen voor bedrukte relatiegeschenken!

Supermooie pennen!

Mooie opdruk, in exact dezelfde kleur als de pen. Heel tevreden met het resultaat :-)

Altijd vriendelijk, goed en snel!

Wij bestellen regelmatig producten bij Stravers en we worden altijd zeer vriendelijk, goed en snel geholpen. Kortom, wij zijn een tevreden klant!

snelle reactie, problemen naar tevredenheid opgelost.

snelle reactie, problemen naar tevredenheid opgelost.

Prima service, mooi product, snelle levering.

Contact met medewerker verliep soepel, ik kreeg duidelijk antwoorden op mijn vragen en er werd actief meegedacht bij de bestelling. Product voldoet aan de verwachtingen en werd heel snel geleverd. Tip: Misschien is er nog wat te doen aan de verzendkosten, die zijn behoorlijk en m.i. niet meer zo van deze tijd bij zo'n grote bestelling.

Helemaal goed

Mijn ervaring is goed. Al vaker promotie artikelen besteld bij Stravers. Altijd goede uitleg, goede service en snelle levering.

Prettige en deskundige hulp bij bestelling

Ik bestel namens de PDS belangenorganisatie geregeld nieuwe gadgets om aan beursbezoekers en belangstellenden uit te kunnen delen. De PDSB is al bijna 20 jaar klant, naar volle tevredenheid. Ik kan Stravers van harte aanbevelen. Er zijn ook altijd weer nieuwe items, leuk ook om even te shoppen.

Goeie service

Goeie en snelle service

Jarenlang fijne samenwerkingspartner met fijne producten!

Ik werk al jaren lang heel fijn samen met Stravers! Ik word altijd goed, snel en vriendelijke geholpen en ben zeer tevreden met de items die ik heb besteld. Van ballonnen tot pennen, van mokken tot speldjes, allemaal hele fijne producten. Voor mij dus ook een belangrijke en betrouwbare samenwerkingspartner!

Zeer goede ervaring bestellingen worden perfect afgehandeld goede terug koppeling voor alles zeer goede service raad Stravers promotions voor iedereen aan

Super geholpen, eerst de potloden op proef en inderdaad razendsnel geleverd

Prima service, snel en duidelijk

Of het nu gaat om persoonlijk, telefonisch contact of via de mail. Vriendelijk word je te woord gestaan, snelle service en levering!

Zeer netjes, snel en voor een mooie prijs en goed geholpen !

Je belt met een algemene vraag over een pen die bedrukt moet gaan worden. Meteen doorgezet naar de juiste vriendelijke medewerker. Dezelfde dag nog 2 offertes ontvangen. Voorstel om een foto van de 1e druk te ontvangen ook binnen 1 dag binnen. En ja ..... de bestelling is dan ook binnen 2 dagen dan klaar. Resultaat is volgens onze verwachting. We zijn zeer tevreden, en zeker goed geholpen door jullie bedrijf. Voor herhaling vatbaar !

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!