Meedenkend en het leveren van het gevraagde, top service

Goed contact zowel telefonisch als via mail.

Snelle service op maat

Voor onze diplomering kwamen we er achter dat we nog cadeautjes voor de leerlingen tekort kwamen. Eén telefoontje en we kregen prima op tijd de juiste artikelen binnen met als bonus een leuk presentje

Meedenken is klantenbinding

Door traagheid binnen eigen organisatie kwam bijtijds levering in gevaar. Door simpelweg mee te denken door Stravers en bereidwilligheid van Stravers konden we toch onze examenleerlingen van een mooi cadeau voorzien. En dat in de tijd dat alles anders is.

Prettig samengewerkt en mooie producten

Goede ervaring met dit bedrijf. Snelle en prettige communicatie. Levertijd klopt, alleen postorderbedrijf heeft er langer over gedaan. Houd daar rekening mee. Verbeterpunt : Qua grafische vormgeving heb ik zelf meegedacht, je zou meer knowhow van dit soort bedrijven verwachten.

Goede service en erg blij met de aankoop

Ik ben erg tevreden op de manier waarop mijn vragen middels de chat beantwoord zijn. Het verliep heel erg snel en het gaf me ook direct duidelijkheid. Daarnaast was mijn bestelling nog eerder gereed dan verwacht. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Fijn contact en snelle service

Ik was natuurlijk weer eens aan de late kant met het bestellen van een gadget waar ook nog eens bedrukking op moest. En op zoek naar een niet al te dure gadget kwam ik bij Stravers uit. Het contact was snel gelegd en er werd pro-actief meegedacht. Binnen een week was alles binnen. Top!

Altijd een goede service en snelle reacties

De communicatie is altijd tip top in orde. Een fijn bedrijf waar ik al jaren bestel!!

Goed geregeld

Wanneer ik veel erg positieve recensies lees, ben ik altijd een beetje voorzichtig. Echter ben ik het helemaal met de reacties eens. Goed geholpen, snel en duidelijk contact. Levering prima binnen de termijn en een mooi product geleverd gekregen. Erg tevreden!

Prachtige powerbanks, zien er super uit, mooie opdruk.

Wij hebben powerbanks besteld, prettig contact met de verkoop afdeling en de powerbanks snel binnen gekregen. Ze zien er super uit, mooie opdruk echt een geweldig cadeau voor onze schoolverlaters.

Prettig werkbare website. Snelle reactie en goede berichtgeving tussentijds. Goede kwaliteit en vlotte levering. Van harte aanbevolen.

Al jaren een zeer tevreden klant...

Al jaren doe ik prettig zaken met Stravers. Basilja is mijn contactpersoon en levert altijd wat ze beloofd. Als u een leuk relatiegeschenk of reclamemateriaal zoekt dan bent u bij Stravers aan het juiste adres,

De mensen bij Stravers zijn klant vriendelijk en altijd bereid met je mee te denken!

Het is niet de eerste keer dat wij, PV- Kempenhaeghe, samenwerken met Stravers Promotions......en dat zegt natuurlijk al wat. De contacten zijn altijd even vriendelijk en constructief. De afspraken worden prima uitgevoerd, en wij zijn dan ook zeer tevreden!

Uitstekend!!!

Op de valreep nog leuke tassen besteld die op korte termijn geleverd moesten worden. Met hulp van Basilja heel snel alles geregeld en voor ik het wist had ik de spullen in huis. Super tevreden met het resultaat!

Snel en gemakkelijk besteld

Het bestelproces gaat snel en gemakkelijk. Precies gekregen wat besteld is. Service is goed en snel reactie. Levertijd wel iets lang (ongeveer 2 weken).

Snelle en goede service

In deze rare tijd moeten we allemaal snel schakelen en mee gaan met de verandering. Stravers denkt en werkt daar heel goed aan mee.

Goede service, goed meegedacht, snel bezorgd

Ik ben blij met de snel geleverde tassen! Fijn dat Stravers ook meedenkt en adviseert. De tassen zijn snel geleverd en voldoen ruim aan de verwachting. Ik denk dat onze schoolkinderen er blij mee zijn als ze op 11 mei weer naar school gaan.

Snelle service en duidelijke afspraken

Via de telefoon en email aantal keren contact gehad en ik werd snel en duidelijk geholpen. Ze weten waar ze over praten en dat werkt fijn als je iets snel nodig hebt. Levering liep snel en zelfs tijdens deze corona-tijd.

In het voortraject erg meedenkend in het ontwerp

In het voortraject erg meedenkend in het ontwerp

Vriendelijk, professioneel en snel!

Ik ben van de bestelling tem de levering geholpen door mevrouw Basilja Schreur. Ik zou zeggen als het zo ging bij alle bedrijven dan zou het leven zo veel makkelijker zijn. Ze is heel duidelijk in alles en heel snel in het corresponderen . Kortom zeker een aanrader qua service en kwaliteit- prijs producten.

Zeer klandvriendelijke en zeer snelle servies

Zeer klandvriendelijke Beantwoord zeer snel mails Zeer snelle levering /servies Verzorgt product Verzorgt en zorgvuldig ingepakt Zeer tevreden van het totaal pakket

Prima contact met Basilja

Kreeg goede hulp en begeleiding (advies) bij de bestelling. Een oud logo - waar ik achter kwam bij de controle van de bestelling - kon direct vervangen worden door het juiste logo. Ook contact over aanpassingen van het logo op de zweetbandjes was prima. De levering was conform mijn verwachtingen. In het verleden al vaker bestellingen gedaan, die ook altijd prima verliepen, dus het vertrouwen was ruimschoots aanwezig. Basilja, Hierbij nogmaals heel erg bedankt! Jan Wijkplatform Parkwijk/Kloostervallei Winschoten

Snelle en goede service!

Zoals altijd werd ik weer snel, duidelijk en goed geholpen!

Er wordt meegedacht en gecontroleerd

Zij denken mee met je mee. Komen met oplossingen. Maar bovenal de snelle beantwoordingen op vragen zowel telefonisch als Email.

Snelle service en een mooi product

We twijfelden of de sleutelhanger er in het echt net zo goed uitzag als op de foto. Na contact gehad te hebben met Basilja, stuurde ze ons zonder allerlei voorwaarden een exemplaar op zicht toe. De rest van het traject ging supersnel. We kregen helder advies over de plaats en de kleur van het logo en na akkoord gegeven te hebben op het ontwerp, werden de sleutelhangers binnen een paar dagen geleverd. En ze zien er ontzettend mooi uit! Het is altijd weer zoeken naar een leuk relatiegeschenk, en we zijn blij met de ondersteuning van Stravers.

Top service, snel schakelen

Fijne en snelle service, prima kwaliteit.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!