Goede en snelle service

Contact verliep heel voorspoedig. De bestelling is mooi op tijd geleverd.

Stravers reageert snel tegen een scherpe prijs.

Vriendelijke medewerkers en ze denken met onze organisatie mee, in het geval van onze laatste bestelling (onze USB-sticks komen uit China) kwam Stravers met een voorstel om onze voorraad op een andere manier aan te vullen.

Goed geregeld

Goed geregeld alles, was snel te regelen. Duidelijk informatie over de gang van zaken.

Top service!

Geweldige behandeling en afhandeling van de bestelling. Goed op de hoogte gehouden van de problemen m.b.t. het aanleveren van de usb-sticks!

Fijn contact, duidelijke terugkoppeling

Wij waren op zoek naar USB's waar 2 verschillende logo's op moesten en dit is gelukt! Prettig en snel contact, duidelijke snelle en goede terugkoppeling van Basilja Schreur! Na ontvangst van de USB's blijkt dat het er nog mooier uitziet dan op de schets. Wij zijn meer dan tevreden!

Snel en goede communicatie.

Mijn ervaring met Stravers is dat ze snel de producten leveren en je als klant een goede terugkoppeling geven. Daar kun je tenminste van op aan!

Snelle service en betaalbare producten

Grote keuze uit producten en vlotte service, zodat je snel een betaalbaar promotie product hebt. Wij zijn al jaren tevreden.

Prachtige pennen ontvangen, de metalen softtouch pen in rood met inscriptie.

goede kwaliteit met snelle service!

de handdoeken zijn van goede kwaliteit en ze werden mooi geborduurd en snel geleverd.

Snelle professionele service met een prachtig eindresultaat!

Binnen een paar dagen van ontwerp naar een mooi eindresultaat. Snelle reactie en je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

Klantvriendelijk, professioneel

Klantvriendelijk, goede service en kwaliteit.

Uitstekend, klantvriendelijk, etc.

Je wordt snel en goed geholpen. De service is geweldig.

de spullen die ik bestel worden goed en verzorgd af geleverd en op tijd

Goede en snelle service

Snelle levering en goede service

Prima levering

top

goed en snel geholpen

Goede uitstraling!

Zaklampen en paraplus met ons logo besteld en naar volle tevredenheid ontvangen! Zien er kwalitatief goed uit en zijn mooie geschenken om aan relaties te geven.

Goede en nette service

Snelle service en mooi product ( pennen bedrukt ) Wij gebruiken al langer Stravers bedrukte pennen en zijn zeer tevreden zowel over product als communicatie.

Goed snelle levering

Ontzettend tevreden

Een hele goede service.. vanaf het begin tot het eind! Het resultaat mag er zijn!

Koffiebekers besteld met bedrijfslogo, prima service, snelle levering en goede communicatie!

Mooie bekers, fijne begeleiding.

Er werd goed en serieus meegedacht en gecontroleerd.

Top bedrijf, snel duidelijk en goede service

Ik had ergens anders besteld maar de foto was niet goed en het bestand was niet goed. Bij Stravers verliep alles prima in 1 keer goed. Geen gezeur over het logo prima. Helemaal top.

prima: mooi geworden en vlot geregeld

prima. mooi geworden, goed advies en vlot geregeld.

Prachtig resultaat

Alles is gegaan zoals afgesproken, mooi resultaat.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!