Snelle service en mooi product

USB stick twister besteld voor mijn werk. Onze eerste keuze kon niet snel genoeg geleverd worden, maar door meedenken van de accountmanager een andere optie gekozen en ruim op tijd binnen. Zeer tevreden over het eindproduct!

Goede service!

Goede service vanuit Stravers en vriendelijke medewerkers. Basilja heeft mij goed geholpen met het kiezen van de juiste bestanden voor de opdruk van de pennen

Weer prima op orde!

Net als bij eerdere aankopen is onze bestelling ook deze keer weer prima en snel geregeld.. top!

Super snel en goed geregeld als altijd, ontzettend klantvriendelijk!

Wij kijken weer uit naar de volgende bestelling.

Altijd snel

Bij Stravers wordt altijd snel geleverd, snel gereageerd op vragen, snel en adequaat wordt alles geregeld, ben er blij mee !!

Meegedacht en alles volgens wens geregeld !

Bij Stravers heerst een lekkere no-nonse mentaliteit die er voor zorgt dat al je gewenste items exact volgens wens worden bedrukt en afgeleverd. En dit alles met de snelheid van het licht. Je bent dus geen uren kwijt met een bestelling, maar je hebt binnen no-time een item besteld dat ook nog eens goed in de smaak valt bij je klanten.

Superservice, correct en adequaat!

Correspondentie is meedenkend en netjes. Levering geschied zoals het hoort. Zeer tevreden met zowel het bedrijf als het product.

Prima service en snelle levering

Een bestelling gedaan van 1600 tasjes met bedrukking. Het was een spoedbestelling. Vriendelijk geholpen en een verrassend snelle levering met prima kwaliteit. Ik ben enthousiast.

Snel, vriendelijk met het gewenste resultaat!

Service zoals het hoort... gewoon top!

Uitstekend bedrijf, snelle service en prima overleg mogelijkheid

Stravers is een uitstekend bedrijf met klantvriendelijke medewerkers. je kan makkelijk vragen stellen per mail en er wordt snel en adequaat geantwoord. Artikelen worden prima bedrukt, vooraf een drukproef. Kortom prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Perfecte service!

Direct een reactie op mijn bestelling en direct een fijne afhandeling. Voor mij als klant geeft het vertrouwen als er goed met je wordt meegedacht en je binnen enkele momenten een voorstel krijgt.

klantvriendelijk.

Goede communicatie met Basilja.

Altijd op tijd en goede kwaliteit

Wij bestellen al jaren hier en altijd is alles in orde. De kwaliteit van de artikelen is meestal beter dan verwacht.

Kwaliteit producten die door toegankelijke communicatie dezelfde dag nog in huis waren!

Gedurende een beurs kwamen wij tot het inzicht dat wij te weinig usb-keys tot onze beschikking hadden. Met letterlijk één belletje, opgevolgd door één email, werden er 200 stuks extra bijbesteld, welke ook direct in productie mee werden genomen. Dezelfde dag had ik de keys in bezit, mede dankzij de hulpvaardigheid van Basilja! Zeker een aanrader!

Goede service, snel geleverd

Helemaal naar wens!

Goed geregeld!

Goede service, fijne mensen, prima levering. Kortom, zeer tevreden.

Snel en zorgvuldig, en met aardige persoonlijke service

Ik bestel hier graag nog een keer.

Goede service, snelle en heldere communicatie en meedenken

Product: mutsen met logo. Goed product met een mooi geborduurd logo er op. Ze hebben keurig meegedacht. De communicatie was snel en helder. Tevens houden ze je goed op de hoogte hoe het ervoor staat met je bestelling. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Goede en vooral snelle service!

Klantcontact erg vriendelijk, razendsnelle respons en levering.

Wederom goed geregeld!

Wederom relatiegeschenkjes besteld bij Stravers. Zoals altijd snelle en correcte levering.

Iedere keer topservice!

Snelle, vriendelijke service, producten die geleverd worden zijn altijd goed. Wij bestellen al jaren en tot hier toe altijd tevreden.

Heel erg goed en snel

De communicatie was direct al erg snel en vriendelijk. We hebben goed advies gehad. En het product is heel erg mooi uitgevoerd met een zeer sterke magneet. Wij zijn zeer tevreden.

Snel en kwaliteit

We hadden een redelijke spoedklus, maar Stravers Promotions hielp ons goed, adviseerde snel en zorgde er voor dat de deadline gehaald werd. Complimenten aan Basilja.

prima! al meerdere keren naar tevredenheid pennen besteld

Er wordt met je meegedacht. Prima service en snelle levering.

Snel en heel goed uitgevoerd!

Het was eenvoudig om je gegevens te uploaden en de afhandeling verliep heel snel. De sticks zijn geleverd in mooie doosjes en voldoen helemaal aan de verwachting. Heel fijn!

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!