Pluspunten

Service gericht en vriendelijk personeel. Niks op aan te merken :)

Pluspunten

Goed contact, goede service!

Pluspunten

Snelle reacties op vragen, snel een voorbeeld van mijn usb stick, duidelijke service.

Pluspunten

Levering volgens orderbevestiging op tijd, bestelling ziet er uit zoals het moet.

Pluspunten

Vragen/bestellingen worden altijd snel, vriendelijk en correct behandeld.

Geen.

Pluspunten

Korte lijnen, snelle reactie op vragen via de mail. Persoonlijk antwoord. Handig om na een tijdje een reminder te krijgen, maakt je even weer alert om te kijken of je nog alles op voorraad hebt.

Pluspunten

snelle levering, mail contact met medewerker(s)

hmmm... nóg goedkoper? hahah

Pluspunten

Op een fijne manier geholpen en overal een oplossing voor. Leuke cadeaus ontvangen.

Pluspunten

Hele snelle service. Echt top. Je word goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. We hebben eerder in 2018 een bestelling gedaan, nu wilde ik exact dezelfde bestelling en dat was zo gepiept.

Niet echt verbeterpunten kunnen opmerken. Misschien een tip om even aan te geven wanneer je ongeveer je pakket kan verwachten (wat de levertijd is)

Pluspunten

afspraken worden goed nagekomen, communicatie is duidelijk! Spullen hebben goede kwaliteit

Pluspunten

zeer goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Fast & good service. We ordered Wednesday and we got them delivered on Friday. Engraved with logo

Pluspunten

goed contact, snelle service en de producten zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede service, duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

- duidelijke en zeer snelle communicatie - mooie producten

- levering was niet heel snel, maar dit had wellicht te maken met dat iets niet op voorraad was. Was niet een heel groot probleem

Pluspunten

Ik ben ontzettend tevreden over Stravers en Basilja. Erg klantvriendelijk en snelle service. Wanneer ik er soms zelf nog niet helemaal uit ben, is er altijd genoeg ruimte voor meerdere voorstellen. Niks is teveel gevraagd. De relatiegeschenken die wij tot nu toe hebben besteld, zijn van goede kwaliteit en we krijgen er leuke reacties op. We hebben zelfs al extra orders geplaatst. Ga vooral door met deze klantvriendelijkheid en laagdrempelige manier van communiceren!

Niet van toepassing. Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, producten worden snel geleverd en zien er goed uit! Top! Volgende keer weer naar Stravers!

Pluspunten

Behulpzaam, denken mee en snelle levering.

Pluspunten

Persoonlijk en vriendelijk contact Goede service

Pluspunten

Onlangs heb ik voor de tweede keer bij Stravers besteld. Ontzettend snelle en goede service! Het contact met de accountmanager was zeer aangenaam.

Pluspunten

Levering in goeie staat ontvangen

Heeft iets langer geduurd dan beloofd

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Iets meer informatie over de levering zou voor mij persoonlijk fijn geweest zijn.

Pluspunten

goede en snelle informatie, waardoor bestellen makkelijker wordt. Snelle levering en prima afwerking... maakt bestellen bij Stravers tot een feest.

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering Goede kwaliteit van het product Communicatie verliep zeer goed, vriendelijke medewerker(s)

Geen!

Pluspunten

Snelle levering , goede kwaliteit , goede prijs

?

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!