Pluspunten

snelle en correcte service

Pluspunten

Fijne communicatie, duidelijk en strakke levertijden! Heel behulpzaam. Fijn bedrijf waar we al jaren bestellen.

Pluspunten

Snel, netjes en fijn contact

In eerste instantie werd aangegeven dat een gedeelte van het logo niet netjes op de pen zou komen. Juist dit deel was het belangrijkste i.v.m. jubileum. Het is opgelost door extra naar de afwerking te kijken. Fijn is wanneer dit al gelijk wordt gedaan i.p.v. pas wanneer dit wordt aangegeven.

Pluspunten

*Vriendelijk personeel *Snelle Service *Goede Kwaliteit *goede communicatie Al vaak iets besteld bij Stravers en zeer tevreden over de levertijd en de kwaliteit van de producten.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service

Het is positief dat er opvolging plaatsvindt aan de offerte. De betrokkenheid en persoonlijk contact is goed. Maar dit moet niet te snel zijn. Bedrijf moet ook gelegenheid krijgen om over offerte na te denken.

Pluspunten

Top service en snelle levering, gewoon goed!

Er zijn altijd verbeterpunten maar ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Snelle levering Heldere communicatie Duidelijk aanspreekpunt

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit!

Pluspunten

Goede klantgerichte services en fijne gesprekspartner voor klanten! Daarom al meer dan 15 jaar klant.

Ga zo door!

Pluspunten

goede service, snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers!

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

everything was fine and there was a perfect and quick communication. My engraved ordered USB Sticks are without any problems

Pluspunten

Snelle levering, goed meegedacht bij bij de drukproeven, producten zien er goed uit!

Pluspunten

erg snelle reacties, offertes en leveringen Klantvriendelijkheid staat echt boven aan.

nvt

Pluspunten

Snelle reactie op mail en telefoontjes. Prettig dat ik geen groot verloop van medewerkers mee maak. Ik vind het fijn om met 1 medewerker van jullie te communiceren. De check of iets goed gespeld was vond ik heel netjes. Top!! Naamplaatjes hadden ook gewoon gemaakt kunnen worden zoals ik had geschreven.

Op dit moment niet.

Pluspunten

Snel contact Duidelijke offertes en levertijden Goede service

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk en met een zeer heldere website!

Nog meer nieuwe an innovatieve producten die aanslaan bij een jongere generatie

Pluspunten

- Goede communicatie - Duidelijk beeld van wat je ontvangt - goede prijs kwaliteit verhouding.

- Wellicht melden als het leveren langer duurt i.v.m. kapotte machine of andere zaken!

Pluspunten

Snel en klantvriendelijk. Het was niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld!

Pluspunten

meedenken, snelheid van leveren, plezierig te woord gestaan.

Pluspunten

Snelle en hele persoonlijke service op maat!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer snelle en goede service. Er wordt met je meegedacht om tot een mooi product te komen. Ook de levering was erg snel, wij zijn zeer tevreden!

Op dit moment geen enkel verbeterpunt te bedenken.

Pluspunten

Goede communicatie. Je krijgt snel een medewerker aan de lijn die ook nog meedenkt bij het kiezen van een product. Het product wordt altijd op tijd geleverd en is van goede kwaliteit. Al jaren onze leverancier van relatiegeschenken.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!