Pluspunten

bestelling is top verwerkt en heel correct mailcontact!! geeft een goed gevoel!

Pluspunten

Snelle actie en reactie na een aanvraag. Goede producten. Vriendelijke medewerkers die graag meedenken.

Pluspunten

Prima service en snelheid. Snel in het design voor je maken en ruim op tijd geleverd! Niks meer aan doen ; -)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bedrijf is punctueel, komt haar afspraken na en denkt mee. Allemaal zaken die belangrijk zijn.

Die zullen er ongetwijfeld zijn, maar ik kan ze op dit moment niet benoemen.

Pluspunten

Eerste keer bij dit bedrijf iets besteld. Via internet eerst kijken en vergelijken maar qua prijs was dit het meest aantrekkelijk. Er was persoonlijk contact via de mail. Snel en duidelijk, van bestelling tot aflevering. Ben zeer tevreden met het eind resultaat. Katoenen tassen met 1 kleur opdruk. 5 sterren voor mij, echt niets op aan te merken.

Pluspunten

Snelle en heldere service.

Pluspunten

Bestelling nauwkeurig uitgevoerd en geleverd. Een aanrader voor ieder die promo-artikelen wil hebben.

Pluspunten

goede heldere communicatie

Pluspunten

Zeg wat je doet en doe wat je zegt, is een uitdrukking die bij Stravers Realtiegeschenken BV wordt gerealiseerd. We bestellen al enkele jaren op rij aanstekers met onze bedrijfsgegevens en zijn meer dan tevreden.

Pluspunten

Behulpzaam en meedenkend, snelle reactie

Pluspunten

Snelle reactie op vragen Pro-actief Website is overzichtelijk Veel aanbod

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Duidelijke communicatie. Mooi drukwerk op onze paraplu's.

Verzending via DHL ging niet vlekkeloos. Maar is uiteindelijk prima opgelost.

Pluspunten

Basilja denkt mee, er volgt snel een offerte en de leveringstermijn is prima.

Pluspunten

Ik heb paraplu's bedrukt besteld waar wel enkele bedrukingen beschadigd waren, perfect opgelost door Basilja

Bij stof bedrukken wachten moet invouwen tot ze goed droog zijn.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, denken mee, prijs kwaliteit top! en de service is zoals het behoort te zijn. 5* meer dan verdiend!!

Pluspunten

Zeer vriendelijk, duidelijk, snelle interactie en het kost je weinig energie om het juiste eindproduct te krijgen zoals je het wenst ;-)

sommige klanten willen misschien wat meer telefonisch contact dan alleen maar een e-mail?

Pluspunten

10 punten

Pluspunten

Snelle levering.

Weet ik niet.

Pluspunten

Snelle reactie, hulpvaardige en professionele medewerkers, ruim assortiment op voorraad en werkelijk razendsnelle levering! Prijzen zijn ook redelijk.

Ik kan er geen bedenken.

Pluspunten

Fijne tasjes besteld: stevige stof, prima prijs-kwaliteitverhouding, mooi formaat.

Pluspunten

advies, meedenken, ondersteunen, nazorg/ after-sales, geduld wat mij betreft in de toekomst is het zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Persoonlijke service

Pluspunten

Fijne - persoonlijke - benadering; vlotte samenwerking

Pluspunten

Fijne service en goed geholpen. En de prijs was ook goed.

Pluspunten

Snel en persoonlijk contact. Snelle antwoorden op vragen. Goede levering. Mooie producten.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!